Stoer en gewaagd, dat zijn de Hooked armbanden van Wereldhorloges. De start van de Hooked armbanden was een nylon armband, welke u bevestigt met een metalen anker of haak. Al snel werd er een nieuwe soort ontwikkeld, met schitterend leer. Dit gaf een heel andere dimensie aan de Hooked armbanden. Deze winter wil iedereen gezien worden met deze populaire accessoires. Lees verder voor meer informatie over het allernieuwste model!

Hooked armbanden van edelstaal zijn nieuw

De allernieuwste Hooked armbanden geven een chique draai aan de gehele collectie Hooked armbanden. Deze sieraden zijn helemaal van edelstaal, wat een elegante touch geeft aan het model van de armband. De edelstalen versies zijn verkrijgbaar met zowel de haak als het anker. Shop uw model met de kleur rosé, geelgoud, zilver of zwart. Welke kleur past het beste bij u?

How to: Hooked armband combineren

De armbanden van Hooked worden door zowel heren als dames gedragen. Heren kunnen hun armband eenvoudig matchen met een Fossil horloge of met een ander sieraad. Denk bijvoorbeeld aan een Pig and Hen armband of een Josh sieraad. Ook voor dames is het combineren niet heel lastig. Voeg een simpele armband van Ti Sento of Skagen toe voor een complete look.

Hooked armbanden kopen bij Wereldhorloges

Wilt u een Hooked armband online bestellen? Bij Wereldhorloges ontvangt u 5% korting bij aanmelding van de nieuwsbrief. Tevens is de verzending gratis bij bestellingen van €50 of meer. U mag het sieraad trouwens retourneren binnen 30 dagen, mits deze ongedragen en onbeschadigd is.