Een nieuwe trend; de Pig and Hen armband!

Wij bij Wereldhorloges zijn blij dat we u de nieuwste trend op sieradengebied voor heren mogen aanbieden, namelijk de Pig and Hen armbanden. Een Pig and Hen armband zal elke man die van stoere herenarmbanden houdt aanspreken. Een Pig and Hen armband is namelijk van scheepstouw gemaakt, en zijn gebaseerd op een bijgeloof van scheepslieden uit vroegere tijden. Het merk Pig & Hen is namelijk gebaseerd op een tatoeage die scheepslieden lieten zetten waardoor zij, zo wil het bijgeloof, beschermd zouden zijn als men schipbreuk zou lijden.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE.
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • ERVARING SINDS 1904
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Pig and Hen armband Barato Bob

De Barato Bob armband heeft weer een heel ander verhaal. De Barato Bob armband heeft een 5mm. harpsluiting en is 11mm. breed. Barato Bob is één van de meest beruchte en succesvolle piraten die de wereld ooit gekend heeft. Alhoewel piraat, Bob heeft liever dat je hem een kaper noemt. Bob is een goed opgeleide en onverschrokken Fransman, ging de hele wereld over en stond boven de wet. Bob onderscheidt zich door zijn zachtaardige en verraderlijke stijl. Deze stijl is geprobeerd over te brengen in deze prachtige Pig and Hen armbanden.

Pig and Hen armbanden in diverse stijlen

De Pig and Hen armbanden zijn onderverdeelt in verschillende stijlen met elk hun aparte naam en verhaal. Zo is er de De Pegleg Pete. Dit is een platte gevlochten armband en heeft het kleinste schommelstuk (4mm) in onze Pig & Hen armbanden collectie. Deze stoere armband kan een gewicht houden van 1200 kg en is 8 mm breed. Als je Pete vraagt wat er gebeurd is met z’n been zal Pete niet aarzelen om je alle bloederige details over zijn urenlange gevecht met een alligator te vertellen. Deze Pig and Hen armband is te verkrijgen in 3 maten, die u makkelijk kunt aangeven op onze website, mocht u deze armband willen bestellen.

Pig and Hen armband online kopen

Heeft u de Pig and Hen armband van uw smaak gevonden? Bestel deze dan op een werkdag voor 17:00 uur, zodat wij uw bestelling dezelfde dag nog kunnen versturen! Voordelig aan bestellen bij Wereldhorloges is dat de verzending gratis is bij bestelling vanaf €50.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 1.039 beoordelingen.