Ice-Watch horloge in elke denkbare kleur

De Ice-Watch horloges zijn momenteel weer super trendy! De unieke Ice-Watch horloge collectie is uiteraard verkrijgbaar bij Wereldhorloges, waar zowel voor dames als voor heren maar ook voor kinderen een ruime keuze tot de beschikking staat om het perfecte trendy horloge Ice-Watch te vinden. De collectie van dit merk wordt gekenmerkt door een variatie in kleuren en stijlen, zodat elke denkbare kleur van het horlogebandje of wijzerplaat beschikbaar is. Bestel een van deze horloges om uw trendy lifestyle te benadrukken.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Ruime Ice-Watch horloge collectie

De Ice-Watch horloge collectie wordt meerdere keren per jaar verder uitgebreid, en dat heeft er toe geleid dat wij een groot aanbod hebben. De collectie is onderverdeeld in diverse series, en wij zullen de series eens één voor één bij langs gaan.

Ice City horloges

De Ice City serie is nieuw en direct al een succes. Deze typische vrouwenhorloges hebben lederen banden in diverse kleuren en opvallende felgekleurde wijzerplaten in bijvoorbeeld zilver, wit, goud en roze. Deze horloges zijn uitermate geschikt voor een kleine vrouwenpols.

Ice Dune horloges

De Ice Dune horloges zijn dan weer echte horloges voor mannen. Met hun stoere en sportieve look en een chronograaf op de wijzerplaat zullen ze menig man aanspreken. Zowel de band als de horlogekast is van kunststof, zodat het horloge heerlijk licht om ow pols aanvoelt.

Ice Duo horloges

De Ice Duo horloges hebben zoals de naam al verklapt, twee kleuren. Dit zorgt voor enkele unieke combi's zoals bijvoorbeeld lichtblauw met oranje of antraciet en geel. Al met al een fleurig geheel. De smalle maat is bedoelt voor vrouwen, terwijl de medium maat uniseks is.

Ice Forever horloges

De Ice Forever horloges zijn de horloges waar het allemaal mee begon voor het merk Ice Watch. Tien basiskleuren in diverse maten zorgen ervoor dat het een toegankelijke collectie is, geschikt voor zowel heren als dames.

Ice Glam horloges

De Ice Glam horloges zijn er ook nog maar net, maar zijn direct al een succes. Met een band die doorloopt onder de kast geeft het horloge optimaal draagcomfort, en de felle kleuren zoals paars, roze en lichtblauw zorgen ervoor dat het horloge goed opvalt!

Ice Lo horloges

De Ice Lo horloge collectie is bedoelt voor dames. De collectie kenmerkt zich door de witte siliconen horlogebanden en een wijzerplaat ingelegd met tientallen kleine steentjes, wat de horloges een uniek karakter geeft.

Ice Mini horloges

De naam van deze Ice Mini horloges geeft het eigenlijk al aan, dit zijn kinderhorloges. De populaire felle kleuren zorgen ervoor dat deze horloges erg geliefd zijn bij jongens en meisjes.

Ice Ola horloges

De Ice Ola horloges hebben ook een band die onder de horlogekast doorloopt, waardoor het horloge uit één geheel bestaat. Deze horloges met trendy kleuren zijn populair bij dames en kinderen, aangezien er ook kleine maten beschikbaar zijn.

Ice Sixty Nine horloges

De Ice Sixty Nine horloge collectie is een veelzijdige, met horloges in felle kleuren, maar juist ook in stoer zwart of neutraal wit. Verkrijgbaar in diverse maten zijn ze geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Ice-Watch horloge met horlogebandjes van siliconen of kunststof

Een horloge Ice-Watch wordt in de collectie van Wereldhorloges.nl aangeboden in verschillende modellen. Alle horloges van dit merk hebben een horlogebandje van siliconen of kunststof en dat zorgt natuurlijk voor een perfect draagcomfort. Door de grote gevarieerde Ice-Watch horloge collectie is er altijd wat wils te vinden in het aanbod van Wereldhorloges.nl. De collectie bestaat uit Ice-Watch herenhorloges en Ice Watch dameshorloges.

Ice-Watch horloge online kopen bij Wereldhorloges.nl

Een Ice-Watch horloge koopt u natuurlijk direct online bij Wereldhorloges.nl, waar de ruime collectie u zoveel keuzemogelijkheden biedt dat u altijd het ideale exemplaar kunt vinden. Twijfelt u tussen kleuren van de horloges, dan kunt u uiteraard besluiten om meteen twee horloges te bestellen, bijvoorbeeld een herenhorloge in een opvallende kleur zoals oranje en een dameshorloge in een meer neutrale uitvoering, bijvoorbeeld wit. Besteld u op werkdagen voor 22:30, dan wordt het horloge Ice-Watch dezelfde dag nog gratis verzonden.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.