De duurzame Boccia horloge collectie

Een Boccia horloge beschikt over een uniek kenmerk dat de collectie meteen onderscheidt ten opzichte van andere horlogemerken. Boccia horloges zijn namelijk vervaardigt van titanium en dat is niet alleen een ijzersterk materiaal, maar ook nog eens trendy en duurzaam. En niet te vergeten, nikkelvrij. Dit betekend dat deze horloges uitermate geschikt zijn voor mensen met een huidallergie. Er worden speciale collecties voor dames en heren ontworpen, die in verschillende stijlen worden aangeboden. Ontdek de collectie op Wereldhorloges!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Boccia horloges met eigentijdse uitstraling

Deze horloges worden in een trendy collectie aangeboden door Wereldhorloges.nl. De eigentijdse uitstraling is niet alleen te danken aan het gebruikte materiaal titanium, maar natuurlijk ook door de verschillende stijlen van de horloges. De eenvoud van de ontwerpen zorgt voor een elegante uitstraling, waarbij er overigens wel aandacht besteed is aan bijzondere details. De details die op de eenvoudige ontwerpen worden toegepast maakt een Boccia horloge tot echte een sieraad voor om uw pols. Bekijkt u het aanbod Boccia dameshorloges en Boccia herenhorloges maar eens en let daarbij op de details, zoals deze bijvoorbeeld in de wijzerplaat verwerkt kunnen zijn. Sinds kort is de Boccia Royce collectie aan het assortiment toegevoegd, en wat ons betreft is deze reeks een blijvertje!

Titanium Boccia horloge van nikkelvrij puur titanium

Voor mensen met een nikkelallergie zijn de Boccia horloges een uitstekende oplossing, want deze horloges zijn namelijk vervaardigd van honderd procent nikkelvrij en puur titanium. Enkele horloges zijn met leder of keramiek gecombineerd en dat geeft deze horlogecollectie een meer exclusieve uitstraling. Het dragen van een titanium Boccia horloge biedt overigens meer voordelen, want door de lichtheid van het materiaal is er sprake van een optimaal draagcomfort.

Boccia horloge goedkoop online kopen

Deze horloges worden voor een brede doelgroep gemaakt. De brede doelgroep wordt bereikt door de betaalbaarheid van de horloges, maar ook door de diversiteit in de collectie. Dat maakt het eenvoudiger om een keuze te maken. Bekijkt u de Boccia horloge collectie maar eens en bestel eenvoudig een horloge online. Als het horloge een cadeau is kunt u het gratis feestelijk laten inpakken. U kunt bij ons kiezen uit verschillende betaalmethodes, en bij horloges met een schakelband krijgt u een gratis tool om deze op maat te maken. Uw bestelling wordt gratis verzonden!

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.