Seiko Astron herenhorloge met GPS

Seiko lanceerde in 2012 het allereerste analoge GPS horloge ter wereld, het Seiko Astron herenhorloge. Een Astron herenhorloge wordt aangestuurd door satellieten en geeft altijd de juiste, atoom gestuurde, tijd aan. In de wereld zijn 39 officiële tijdzones en de Astron GPS Solar herkent ze allemaal. Dus als u uit het vliegtuig stapt, hoeft u alleen maar eenmaal de speciale knop in te drukken voor de juiste tijdsweergave. Bekijk direct deze uiterst exclusieve collectie.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Seiko Astron herenhorloge met robuuste uitstraling

Een Seiko Astron herenhorloge heeft een stoere, mannelijke en robuuste uitstraling. Alle wijzerplaten zijn zwart en een aantal van de stoere horlogebanden ook. Kiest u voor een kunststof horlogeband of liever voor een horlogeband die gemaakt is van edelmetaal? Wij hebben voor iedere heer een mooi Astron horloge. De Astron horloges hebben een royale kastmaat van 47 millimeter, die door de ergonomische vormgeving uitermate comfortabel draagt. Alle toegepaste materialen in en aan de horloges zijn duurzaam en op alle modellen zit een massieve bezel van krasbestendig, hoogglanzend keramiek. De solar wijzerplaat is optimaal zichtbaar door krasvast saffierglas.

Voor een ander Seiko horloge voor heren in een goedkoper prijssegment, kunt u natuurlijk ook op onze site terecht.

Het nauwkeurige Seiko Astron herenhorloge

Om te bepalen waar u bent maakt uw Seiko Astron herenhorloge connectie met minimaal vier satellieten uit het wereldwijde GPS netwerk. De tijd wordt bepaald door een satelliet die in verbinding staat met een atoomklok: de meest nauwkeurige klokken ter wereld. Hierdoor zijn de horloges niet beperkt (zoals bijvoorbeeld horloges die contact zoeken met radiogolven, die in grote delen van de wereld niet beschikbaar zijn) en is een druk op de knop voldoende om in enkele seconden de lokale tijd met de nauwkeurigheid van de atoomklok op te halen. Een Seiko Astron herenhorloge is ideaal voor zakenmannen die de hele wereld overvliegen. Zo komt u nooit meer te laat.

Seiko Astron herenhorloge online kopen

Een Seiko Astron herenhorloge koopt u online bij Wereldhorloges.nl. Als u het horloge op werkdagen voor 22:30 besteld, dan wordt hij nog dezelfde werkdag gratis verzonden. Is het een cadeautje? Dan pakken wij het horloge gratis voor u in. Dit kunt u aangeven in ons eenvoudige bestelproces. Hier kunt u tevens aangeven of u uw bestelling thuis of op een ander adres geleverd wilt hebben, bijvoorbeeld op uw werk. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvangt u 5% korting. Bij een Astron horloge met een stalen band sturen wij gratis een gereedschapje mee waarmee u zelf het horloge op maat kunt maken. Komt u liever in onze showroom het horloge even bekijken en passen, dan kan dat natuurlijk ook, u bent van harte welkom!

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.