Kies uw favoriete Boccia dameshorloge

Een Boccia dameshorloge is er in verschillende trendy varianten, gemaakt van titanium en in uiteenlopende stijlen. Titanium vormt als materiaal de basis voor het Boccia dameshorloge, waarbij enkele modellen met andere materialen gecombineerd zijn, zoals met keramiek of leder. De sierlijke stijl en afwerking van deze dameshorloges zorgen voor een elegante uitstraling. Ook u kunt een van deze horloges om uw pols dragen door uit de collectie van Wereldhorloges een keuze te maken voor uw favoriete exemplaar. Vergelijk de afbeeldingen met elkaar, of gebruik ons filter en kies de specifieke eigenschappen die u wenst.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Titanium Boccia dameshorloges zijn anti allergisch

Alle horloges van dit merk en ook bijvoorbeeld sieraden worden uitsluitend van nikkelvrij puur titanium vervaardigd. Hoewel dit lichte materiaal relatief veel op aarde voorkomt, is de winning hier van zeer ingewikkeld en kostbaar. Het metaal titaan gaat namelijk gemakkelijk chemische verbindingen aan met andere elementen. Het titanium, veelvuldig toegepast in o.a. satellieten, moet men eerst met veel moeite uit zand, steen en leem filteren. Boccia titanium is specialist in het bewerken van dit moeilijke materiaal, en dit is duidelijk weer te zien bij de Boccia dameshorloges. Dezelfde eigenschappen gelden natuurlijk bij onze ruime collectie Boccia herenhorloges.

Eenvoudig design voor Boccia dameshorloges

Een Boccia dameshorloge is voorzien van een eenvoudig design, maar elk horloge kent wel subtiele of juist meer opvallende details. De kracht van de eenvoud in combinatie met originele details zijn de basis voor de ontwerpen van deze collectie dameshorloges. De strakke ontwerpen kennen dan ook een innovatieve basis en dat leidt weer tot een eigentijdse uitstraling. U kunt uw Boccia dameshorloge bij elke gelegenheid dragen, of dat nu in uw vrije tijd is, op uw werk of naar een exclusief feest.

Boccia dameshorloge nu online bestellen

Boccia dameshorloges van titanium kunt u bij Wereldhorloges.nl meteen online bestellen. Bekijkt u de volledige collectie met een variatie aan horloges maar eens op uw gemak en nadat u een keuze heeft gemaakt, kunt u online de bestelling doorvoeren. Wij zullen ervoor zorgen dat uw bestelling zo spoedig mogelijk op het opgegeven adres bezorgd zal worden. Ook kunt u in het bestelproces aangeven dat het Boccia dameshorloge een cadeau is, dan wordt het horloge gratis feestelijk voor u ingepakt. De verzending is gratis, en mocht het horloge toch niet bevallen dan kunt u het kosteloos naar ons terugsturen.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.