Casio Pro Trek herenhorloges

Met een Casio Pro Trek herenhorloge bent u klaar voor iedere uitdaging. Deze horloges bevatten alles om van uw outdoor avontuur een optimale belevenis te maken. Deze horloges werken op zonnecellen, oftewel solar techniek, en zijn bijvoorbeeld uitgerust met een kompas, barometer en thermometer. Door de combinatie van innovatieve techniek, het kwaliteitsuurwerk en het eigentijdse design is een Pro Trek horloge uw ideale partner in de open lucht. Het maakt niet uit welke uitdaging op uw pad komt, een Pro Trek horloge kan elk terrein aan. Van de hoge bergen tot diepe dalen, en extreem warme of juist koude temperaturen.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Pro Trek horloge met Triple Sensor

De Casio Pro Trek herenhorloges die met de nieuwste sensortechnologie Triple Sensor zijn uitgerust, zijn nog nauwkeuriger dan voorheen. Drie gevoelige en extreem kleine sensoren meten nauwkeurig en geven het meteen weer, zodra er zich iets in de omgeving verandert. Zo worden de nauwkeurigheid van het digitale kompas, de hoogtemeter, barometer en thermometer mogelijk gemaakt door deze Triple Sensor technologie. Tegelijkertijd is de drievoudige sensor ongeveer 95% kleiner geworden en verbruikt deze 90% minder energie. Deze innovatieve doorontwikkeling van de tweede naar de derde sensorgeneratie vond plaats in 2013.

Casio Pro Trek, G-Shock of Wave Ceptor horloge?

Bijna iedereen kent de Casio horloges wel, en zo ongeveer iedereen weet dat er een vrij uitgebreide collectie horloges door hen op de markt wordt gebracht, waarbij elke reeks opvalt door zijn eigen functionaliteiten. Zo zijn de G-Shock horloges extreem schokbestendig, en staan de Wave Ceptor door middel van radiosignalen altijd op de juiste tijd. Bij dames zijn de Baby-G horloges erg populair, maar ook de retro horloges van Casio worden nog altijd goed verkocht. Wilt u liever een sportieve chronograaf, dan kunnen wij u de Casio Edifice herenhorloges van harte aanraden. Kortom, meer dan genoeg keus!

Casio Pro Trek herenhorloge online kopen

De Casio Pro Trek heren horloge collectie is goed vertegenwoordigt op onze site en deze horloges kunnen dus direct door Wereldhorloges.nl aan u geleverd worden. Maak op basis van uw persoonlijke voorkeur een keuze uit deze sportieve collectie herenhorloges en plaats uw bestelling direct online. Bij het afronden van de bestelling kunt u ook nog eens aangeven of het horloge een cadeau is, dan wordt uw favoriete heren horloge gratis feestelijk ingepakt. Wij verzenden alle bestellingen volledig gratis, en bieden u ook de mogelijkheid om een horloge te komen bekijken en passen in onze showroom in Kampen.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.