Festina horloge voor mannen

De Festina horloges staan bekend om het tijdloze karakter en dat terwijl de horlogecollectie in verschillende stijlen uiteenloopt. Het merk staat bekend om zijn sportieve horloges. Dat is ook niet vreemd, want Festina horloges waren jarenlang aan de wielersport gekoppeld. Als officiële tijdwaarnemer van de Tour de France, Giro d’Italia en Vuelta Espagne waren ze prominent aanwezig. Ook heeft Festina lange tijd een eigen wielerploeg gehad, die in 2001 is opgeheven. U kunt bij Wereldhorloges.nl in elk geval altijd slagen als u de Festina horloge collectie bekijkt, want er zijn zowel klassieke als moderne en sportieve horloges te vinden. Bekijk direct de collectie en maak uw keuze.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Design en kwaliteit staan voorop bij Festina horloges

Een Festina horloge waarborgt een hoge kwaliteit en gaat dan ook lang mee zonder aan fraaiheid te verliezen. De ontwerpen van de verschillende modellen zijn uniek met toepassing van vooruitstrevende technieken. Het horlogemerk kent zijn kracht en dat is ook niet verwonderlijk met een geschiedenis die terugvoert naar het jaar 1902. De kwaliteit staat niet buiten kijf, maar dat maakt niet dat deze Festina horloges onbetaalbaar worden. De prijs is namelijk aantrekkelijk te noemen en zeker als er naar de kwaliteit van de horloges wordt gekeken, die een duurzaam karakter hebben. Voor de Festina herenhorloge collectie geldt dat ze een uiterst sportief karakter hebben, zoals bijvoorbeeld te zien in bij de horloge met lederen band in allerlei felle kleuren. De Festina dameshorloges zijn erg stijlvol en elegant, en vaak ingelegd met echte Swarovski kristallen.

Festina horloge met geschiedenis in Zwitserland

Het horlogemerk is in 1902 voor het eerst gelanceerd in Zwitserland en daar komt onder meer de gedegen kwaliteit vandaan. Festina heeft een geschiedenis van meer dan een eeuw en is in 1984 in handen gekomen van Miquel Rodriquez, waarna de Festina-Lotus Group is ontstaan. Al snel kwam er een nieuwe collectie Festina horloges op de markt en werd enige tijd later een horloge met maanstand op de markt gebracht. Sport is tegenwoordig een belangrijk aspect bij het ontwerpen van horloges, waarbij de wielersport gesponsord werd en er speciale Tour de France edities op de markt werden gebracht. Ook nu is de CHronobike serie van Festina een bekende, jaarlijks terugkerende reeks sportieve horloges, die geleverd worden in speciale verpakking.

Festina horloge online kopen bij Wereldhorloges.nl

Een Festina horloge koopt u natuurlijk bij officieel online dealer Wereldhorloges.nl. U kunt de gehele Festina horloge collectie bekijken en als uw oog op een model is gevallen, dan kunt u deze uiteraard meteen online bestellen bij Wereldhorloges.nl. Wij versturen bestellingen die op een werkdag voor 22:30 uur zijn gedaan dezelfde dag nog! In onze shop kunt u kiezen voor diverse betaalmethodes, en tevens gebruik maken van onze gratis inpakservice. Horloges met een stalen band voorzien wij van een gratis tool zodat u de horlogeband zelf op maat kunt maken.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.