Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 302

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van de Seiko Astron horloges worden elk jaar enkele gelimiteerde modellen uitgebracht. Wereldhorloges is uiteraard ook een van de gelukkigen die een van deze fraaie horloges kan aanbieden. Dit jaar is dat een model die speciaal voor Novak Djokovic geproduceerd is, de Seiko Astron SSE174J1. Naast dit model is de volledige collectie Seiko Astron horloges natuurlijk ook nog gewoon verkrijgbaar op Wereldhorloges.nl!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

Minimalistische Obaku horloges

vrijdag 11 mei 2018

Kent u de Obaku horloges al? Als u houdt van strakke horloges met een minimalistisch design, moet u ze zeker eens bekijken. Bij Wereldhorloges hebben we deze fraaie collectie pas net online staan, maar de Obaku horloges zijn nu al populair! De collectie is divers en vrij uitgebreid, maar in elk horloge komt het karakter van het merk Obaku naar voren. Kijk snel verder en oordeel zelf!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

De Ice-Watch horloges zijn momenteel weer super populair, en dat komt momenteel natuurlijk ook omdat de zomer eraan komt. De collectie van dit merk wordt gekenmerkt door een diversiteit in kleuren en modellen, zodat elke denkbare kleur van het horlogebandje of wijzerplaat beschikbaar is. Bekijk direct de uitgebreide Ice-Watch horloge collectie.

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

Het voorjaar komt er weer aan, en een echte outdoor sporter kan dan niet zonder een Casio Pro Trek horloge! Een Protrek horloge doet namelijk veel meer dan alleen de tijd weergeven. Een kompas, een hoogtemeter en een barometer kunnen voor een outdoorsporter ideale hulpmiddelen zijn. Deze horloges zijn voorzien van het 'tough solar' systeem, zodat ze niet zomaar uit zullen vallen doordat de batterij leeg is. De Pro Trek horloges zijn radio controlled, wat betekend dat ze automatisch op de juiste tijd staan. Ontdek nu direct de Casio Pro Trek horloges!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

Heeft u de vernieuwde Esprit horloge collectie al gezien? Dit voorjaar heeft Esprit namelijk besloten om haar horloge collectie rigoureus op de schop te nemen. Alle verouderde modellen mochten de sale in, terwijl er een geweldige nieuwe collectie werd gelanceerd. Deze dameshorloges zijn gebaseerd op vroegere bestsellers in een nieuw jasje, en op modellen die uitstralen waar het merk Esprit voor staat. Bekijk nu de Esprit horloges en u ziet meteen wat ik bedoel!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

De Fromanteel horloge collectie is al jaren een zekerheidje op Wereldhorloges. Deze fraaie, klassieke horloges zijn ontstaan in Amsterdam, als uit de hand gelopen hobby. Bij de oprichters van het merk bestond de behoefte een horloge op de markt te brengen met een stijlvolle en luxe look and feel die toch betaalbaar was. De horloges moeten voldoen aan bepaalde standaardeisen waarbij kwaliteit voorop staat. De Fromanteel horloges zijn onderverdeelt in diverse collecties, zodat elke man een horloge kan kiezen dat naar zijn smaak is.

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

Dit voorjaar heeft ook de Boccia horloge collectie zich weer flink vernieuwd, en een aantal erg fraaie nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd. Met natuurlijk, zoals van het merk verwacht wordt, kwalitatieve titanium horloges voor zowel mannen als vrouwen. Omdat de horloges van titanium gemaakt zijn, zijn ze erg licht om te dragen. Daar komt bij dat titanium anti-allergisch is, en u dus geen huidirritatie of uitslag kunt krijgen als u een van deze horloges draagt. Bekijk dus snel de fraaie Boccia horloges!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

Ga voor een solar horloge van Seiko!

vrijdag 30 maart 2018

Seiko solar horloges zijn uniek in zijn soort. Deze horloges hebben namelijk geen batterij nodig om op tijd te kunnen lopen. Zij laden zich namelijk op door middel van licht! Dit zorgt ervoor dat een batterijwissel niet meer nodig is, wat de Seiko solar horloges duurzaam en milieubewust maakt. Wereldhorloges heeft altijd de nieuwste collectie op voorraad, kijk dus snel of er een uurwerk voor u tussen zit!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

Ontdek de sportieve Edifice horloges

vrijdag 23 maart 2018

De Casio Edifice horloge collectie is samen met G-Shock toch wel de bekendste reeks van het merk. Met Edifice biedt CASIO namelijk een gevarieerd aanbod van buitengewone herenhorloges aan waarmee sportieve elegantie wordt gecombineerd met technische perfectie en hoogwaardige functionaliteit. Zo zijn er diverse functies op deze Casio Edifice horloges te vinden zoals een datumaanduiding, chronograaf of bluetooth.

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

De nieuwe Seiko Premier horloge collectie staat online! Mannen en vrouwen die in stijl door het leven willen gaan, kiezen voor een van deze klassieke horloges. Dat deze horloges van uitstekende kwaliteit zijn, hoeven we eigenlijk niet meer te vermelden. Deze horloges vormen een hoogwaardige collectie binnen de Seiko collectie. Alle horloges hebben krasvrij saffier glas en ze zijn voorzien van kwalitatief bijzonder hoogwaardige uurwerken met de modernste technieken, zoals kinetic, kinetic auto-relay en Perpetual Calendar. Nieuwsgierig? Bekijk dan nu snel deze Seiko Premier horloges!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen
Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 302

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting