De Olympic horloge collectie staat al jaren bekend als zijnde divers en betaalbaar. Omdat de collectie zo breed is en veel juweliers deze horloges in huis hebben, wordt Olympic ook wel eens het huismerk van de juweliers genoemd. Hier kunnen wij wel in meegaan, maar toch doe je het merk hiermee in onze ogen te kort. Met name de laatste jaren zijn er een groot aantal modellen toegevoegd die de laatste trends in horlogeland volgen. De horloges zijn echter wel allemaal betaalbaar gebleven, het duurste Olympic horloge is namelijk nog geen €100,-!

Betaalbare herenhorloges Olympic

De Olympic herenhorloges zijn zeer recent aangevuld met enkele nieuwe modellen, welke direct onze goedkeuring kunnen dragen. Deze horloges met een pilotenlook zijn verkrijgbaar in verschillende variaties, en voor ons springt direct model OL72HZL001 er uit. Zoals u kunt zien is de wijzerplaat goed afleesbaar met grote, duidelijke cijfers en index, en wordt het horloge gecomplementeerd met een fraaie leren band. Met dit horloge bent u jarenlang verzekerd van een mooi horloge om uw pols. Want wist u dat Olympic dusdanig overtuigd is van haar kwaliteit, dat zij in plaats van de gebruikelijke twee jaar garantie maar liefst drie jaar garantie op een uurwerk bieden?

Tijdloze dameshorloges Olympic

Olympic dameshorloges kunnen eigenlijk altijd. Naar een luxe feest, tijdens het sporten, of gewoon uw alledaagse bezigheden, deze kwalitatief goede horloges van Olympic kunt u altijd dragen. Dit betekend natuurlijk niet dat de collectie saai is, want ook bij de dames gaat Olympic met zijn tijd mee. Dat is te zien aan het kleurgebruik en het soort band dat er voor de horloges gebruikt wordt. Een trendy zilverkleurig horloge met blauwe wijzerplaat, of een elegant goudkleurig horloge met een rekband, u kunt het allemaal vinden bij de damescollectie van Olympic. Ook vindt u in de huidige collectie veel horloges met een Milanese band.

Olympic horloge online kopen

Een Olympic horloge heeft een uitgesproken karakter en als u de modellen bekijkt in de collectie die Wereldhorloges.nl te bieden heeft, dan kunt u al snel tot een keuze komen. Als u nog twijfelt, bekijkt u alle horloges opnieuw om uw echte favoriet te vinden. U kunt vervolgens het horloge van uw voorkeur direct online bestellen. Doet u dit op werkdagen voor 22:30, dan wordt het Olympic horloge dezelfde dag nog gratis naar u verzonden. Als het horloge een cadeau is, kunt u de gratis inpakoptie aanvinken, en als u gek op korting bent, vergeet dan niet om u in te schrijven voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan namelijk direct een kortingscode voor 5% korting. Horloges met een titanium of stalen band worden door ons voorzien van een tool waarmee u zelf de band op maat kunt maken. Zo heeft u alle voordelen die u in een winkel heeft dus ook online!