Het authentieke karakter van de Fromanteel horloges

Fromanteel horloges worden in een gevarieerde collectie aangeboden bij Wereldhorloges.nl. Het authentieke karakter van deze stijlvolle horloges straalt af van elk model. De hoge kwaliteit spreekt voor zich en de collectie is schitterend afgewerkt. Bijzonder is dat van elk model slechts een beperkte oplage beschikbaar is, zodat u er altijd verzekerd van bent een uniek uurwerk om uw pols te dragen. Het exclusieve merk heeft de sporen in de geschiedenis verdiend en nog altijd worden deze Fromanteel herenhorloges op stijlvolle wijze gedragen.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

22 Artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

22 Artikel(en)

Fromanteel horloge met unieke details

Een Fromanteel horloge heeft een uniek en authentiek karakter. De combinatie van vakmanschap, details en schitterende designs maken de collectie bijzonder aantrekkelijk. De Fromanteel horloges in het aanbod van Wereldhorloges.nl zijn zeer gevarieerd voor wat betreft het materiaal van de wijzerplaat en de kleur horlogebanden, maar ook ten aanzien van de vormgeving en de aangebrachte details op de ontwerpen. Ook u kunt door deze variatie een passend model vinden dat volledig aan uw voorkeuren voldoet. U kunt ook wisselen met de Fromanteel horlogebanden. Om u een goed beeld te geven van wat de collectie te bieden heeft, hebben wij een speciale tool ingebouwd, zodat u kunt zien hoe het horloge eruit ziet met een andere band. Zo kunt u zelf het perfecte horloge samenstellen. De collectie bestaat volledig uit Fromanteel herenhorloges.

Fromanteel horloges hebben een lange geschiedenis

De geschiedenis van het horlogemerk voert terug naar het verre verleden van de zeventiende eeuw. In Amsterdam op de Dam was een werkplaats gevestigd, waar vader met zoons de basis legde voor een revolutie in de wereld van uurwerken. De familie slaagde erin om in die periode een van de meest accurate uurwerken te realiseren, zoals te zien is in de Fromanteel horloges van nu. Dat bleef niet onopgemerkt en uiteindelijk werden er ook vestigingen geopend in Londen en Newcastle. De collectie is inmiddels flink gegroeid. U heeft namelijk de keuze uit The Globetrotter series, The Generations, The Amsterdam, The 85 series en de Fromanteel Specials.

Fromanteel horloge online kopen

Fromanteel horloges zijn vanuit voorraad beschikbaar, zodat u na het bekijken van de collectie meteen een bestelling kunt plaatsen. U heeft alle gelegenheid om de horloges met elkaar te vergelijken en rekening te houden met de voorkeur voor een model of materiaal. Plaats de bestelling van een van deze horloges daarna meteen eenvoudig online. Op werkdagen voor 22:30 besteld, dan wordt het Fromanteel horloge dezelfde dag nog verzonden! Maak gebruik van onze gratis inpakservice, en onze diverse betaalmethodes en verzendopties. Online shoppen was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 1185 beoordelingen.