Picto horloges nu verkrijgbaar op Wereldhorloges.nl

Heeft u de Picto horloge collectie al gezien? Deze uniek ontworpen horloges zijn een echte toevoeging in onze webshop! Deze minimalistische horloges zijn in korte tijd populair geworden, en dat komt voornamelijk door haar eenvoudige, maar unieke wijzerplaten. De Picto horloges zijn gebaseerd op de in 1984 ontworpen Picto klok, waarbij de wijzerplaat anders is dan bij gewone klokken. Door middel van een systeem met twee draaiende schijven wordt de tijd weergegeven. De ene schijf toont met een stip de uren aan, en de andere schijf geeft door middel van een dikke lijn de minuten weer. De combinatie van de twee schijven is een momentopname, dus als het ware een 'picture' van de tijd. Hieruit is natuurlijk ook de naam Picto ontstaan.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De minimalistische Picto horloges

Een Picto horloge is een echt design horloge te noemen. Vanwege haar unieke tijdsweergave steelt u de show met een horloge van dit merk, want iedereen is nieuwsgierig hoe het klokje precies werkt. Ook kwalitatief zit u met dit horloge wel goed. Hoogwaardige materialen zoals edelstaal, leder of siliconen zorgen ervoor dat u jaren van uw horloge kunt blijven genieten. De horlogebanden zijn vaak verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren, wat het horloge een nog meer opvallende uitstraling geeft. De horloges zijn allemaal 5 ATM waterdicht. Bij de Picto dameshorloges is de diameter van de kast 30 millimeter, en bij de Picto herenhorloges is dit 40 millimeter. Al moet gezegd worden dat menig dame een wat grotere horlogekast geen probleem vindt en dus gewoon een mannenhorloge draagt.

Een Picto horloge is een echt design horloge

Zoals genoemd is het Picto horloge gebaseerd op de allereerste Picto klok, die in 1984 ontworpen werd door de Deense designers Steen Georg Christensen en Erling Andersen. Omdat de horloges en klokken van Picto zo uniek zijn, zijn ze tegenwoordig zelfs te bekijken in het museum van moderne kunst in New York! De draaiende wijzerplaat is dan ook echt speciaal. Het horloge heeft een wijzerplaat met daarop een stip. Deze wijzerplaat draait en hierdoor geeft de stip de uren van de dag aan. De wijzer op de wijzerplaat geeft de minuten aan. Doordat beide schijven draaien wordt de tijd op een aparte manier aangegeven!

Een Picto horloge kopen op Wereldhorloges.nl

Een Picto horloge kopen op Wereldhorloges biedt u vele voordelen. Als u het horloge op een werkdag voor 22:30 besteld, wordt het namelijk dezelfde dag nog veilig en gratis verzonden met PostNL. Als het horloge een cadeau is kunt u de gratis inpakservice aanvinken, dan zorgen wij ervoor dat u het horloge leuk verpakt thuis krijgt. U kunt bij ons kiezen voor diverse betaalmethodes zoals iDeal en Paypal, achteraf betalen met Afterpay of gespreid betalen in drie termijnen met Capayable. En woont u in de buurt van Kampen, en wilt u de volledige collectie graag zelf eens zien, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Delfzijl.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.