Een Swiss Military herenhorloge voor een betaalbare prijs

De Swiss Military herenhorloge collectie is om een paar redenen absoluut de moeite waard om eens te bekijken. Wist u dat het merk al na 3 jaar na de oprichting ervan bekend stond om hun goede kwaliteit? Deze herenhorloges zijn zowel tijdloos, sportief als modieus en dit alles wordt u aangeboden tegen een redelijke prijs. Neem gerust een kijkje bij onze Swiss Military herenhorloge.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gevarieerde Swiss Military herenhorloge collectie

Het Swiss Military herenhorloge is uitgegroeid tot krachtig horloge, die wereldwijd bekend staan om een sportieve, verfijnde levensstijl. Alle horloges worden gefabriceerd in Zwitserland. Ze hebben allemaal het bekende label 'Swiss Made', dat wereldwijd bekend is. Het Zwitserse kwaliteitslabel geeft aan dat de technische kwaliteit uitzonderlijk hoog is. Dit is dan ook een belangrijke eigenschap van een Swiss Military herenhorloge. De filosofie achter deze herenhorloges is het vinden van elegantie en waarde tegen een goede prijs. De laatste jaren heeft het merk enkele fraaie lijnen ontworpen, die bij een breed publiek bekend zijn. Zo zijn bijvoorbeeld de Flagship en Undercover horloges erg populair en bij menigeen bekend.

Swiss Military herenhorloges ontstaan in Biel

Hans Noll bedacht zich in 1963 geen moment toen hij zijn baan in Biel bij een horlogefabrikant opzegde en begon samen met zijn vrouw Elisabeth Noll een eigen bedrijf om horloges te maken. Omdat ze geen geld hadden om een merk over te nemen, besloten ze om zelf een merk op te zetten. HANOWA werd gelanceerd, deze naam komt van de letters van Hans Nol Watches. Al in 1966 had het merk een uitstekende reputatie voor het maken van uitzonderlijke horloges. In de jaren daarna legde het bedrijf zijn focus op het maken van sporthorloges en lifestylehorloges. Hiervan uit kwam het Swiss Military herenhorloge in beeld.

Swiss Military herenhorloge online kopen

Als u op werkdagen voor 22:30 uw Swiss Military herenhorloge besteld dan zorgen wij ervoor dat uw pakketje dezelfde dag nog wordt overgedragen aan onze bezorgers. Wist u dat wij bij Wereldhorloges.nl een gratis inpakservice hebben en dat als u een herenhorloge aanschaft van dit merk u geen verzendkosten hoeft te betalen? En wilt u uw horloge af laten leveren op uw werk of een PostNL afhaalpunt, dan kunt u dit tevens aangeven in het bestelproces. Alles met de service van Wereldhorloges.nl. Horloges met een stalen band worden door ons verzonden met een gratis tool om de band op maat te maken.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.