Levering

PostNL bezorgt onze pakketjes. Op deze pagina vindt u alle informatie wat betreft de levering van onze horloges. Lees snel verder voor meer informatie!

Bezorging

Wanneer u op werkdagen voor 22:30 uur een voorradig product bestelt, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Bestellingen die geplaatst zijn na vrijdag 22:30 uur en in het weekend verzenden wij vaak op dinsdag.

Let op: Heeft u een bestelling geplaatst (op werkdagen) voor 22:30, maar na drie dagen nog niets ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen naar 085 - 130 1874 of mail naar klantenservice@wereldhorloges.nl.

Kosten

Bij iedere bestelling (in Nederland en België) is de verzending gratis. Voor andere Europese landen gelden de tarieven van PostNL. Als u meerdere bestelling geplaatst heeft op één dag is het eventueel mogelijk om deze samen te versturen. Neem hierover contact op met onze klantenservice door te bellen naar 085 - 130 1874.

Bezorgadres

Het adres wat u bij ons heeft doorgegeven als factuuradres is tevens uw bezorgadres. Mocht u liever een ander afleveradres willen, geef dit dan aan tijdens het bestellen. Deze optie is bijvoorbeeld handig als u iemand een cadeautje wilt sturen, of als u een pakketje wilt laten bezorgen op uw werk.

Bij stap 1, factuuradres, ziet u onderaan het formulier een blauw vinkje. Achter dat blauwe vinkje staat: ‘verzenden naar hetzelfde adres’. Schakel dit vinkje uit door erop te klikken. Vul daarna de nieuwe adresgegevens in.

Verzendbevestiging

Nadat uw bestelling door ons is overgedragen aan PostNL, ontvangt u van ons een verzendbevestiging met uw persoonlijke Track & Trace code. Deze code vult u vervolgens samen met uw postcode in op https://mijnpakket.postnl.nl/ om uw bestelling te volgen totdat deze geleverd is.

Niet thuis? Geen probleem!

Bent u niet thuis op het moment dat uw bestelling geleverd wordt? Dit is geen probleem! PostNL zal proberen het pakketje bij de buren af te leveren. Mocht dit ook niet gelukt zijn dan ontvangt u van de postbezorger een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kan u tot 22:00 uur (dezelfde dag) aangeven waar en wanneer u het pakketje bezorgd wilt hebben.

U heeft de keuze uit één van de volgende opties:

• Bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit te plannen).

• Maandag t/m vrijdagavond bij u thuis* tussen 18.00 en 21.30 uur (1,95 euro).

• Bij één van de 2.600 PostNL locaties door heel Nederland. U haalt uw zending vanaf 15.00 uur de volgende dag op.

• Bij PostNL locaties waar u het pakket vanaf 9.00 uur de volgende dag ophaalt (1,95 euro).

*Uitgezonderd enkele postcodegebieden

Klantenservice

Heeft u niet het antwoord gekregen waar u op had gehoopt? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen naar 085 - 130 1874 of mail naar klantenservice@wereldhorloges.nl.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting