Een Festina herenhorloge voldoet aan hoge eisen

Festina herenhorloges bieden u een kwaliteit en duurzaamheid van een horlogemerk dat zijn oorsprong vindt aan het begin van twintigste eeuw in Zwitserland. Het streven is altijd geweest om een Festina herenhorloge op de markt te brengen die voldoen aan de hoge eisen van kwaliteit en duurzaamheid. Het merk is alweer tientallen jaren in Spanje is gevestigd en is onderdeel van de Festina-Lotus Group. De collectie is aangepast naar meer eigentijdse ontwerpen, maar aan de kwaliteit en duurzaamheid is niet getornd. Als u op zoek bent naar een uurwerk dat als gegoten om uw pols zit en een stijlvolle uitstraling heeft, dan kunt u direct deze collectie herenhorloges bekijken.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Festina herenhorloge met horlogeband van edelstaal of leder

Het materiaal waarvan horlogebanden van de Festina herenhorloges worden gemaakt zijn van invloed op de uitstraling. In deze merkcollectie worden uiteenlopende modellen en stijlen horloges aangeboden, van sportief tot klassiek en modern tot zakelijk, waarbij u rekening kunt houden met het materiaal van het horlogebandje. Wereldhorloges.nl biedt u in deze merkcollectie namelijk de keuze aan tussen horloges met een bandje van edelstaal of van leder. De edelstalen horloges hebben een meer stoere en sportieve uitstraling en de exemplaren met een lederen band meer een klassieke en zakelijke uitstraling. Uiteraard zijn er uitzonderingen op de regel en kunt u ook gerust een Festina herenhorloge kopen met een rubber bandje, dat een sportief karakter heeft.

Festina herenhorloges met sportief element

De herenhorloges in de collectie van Festina met een sportief karakter komen voort uit de passie die het horlogemerk heeft voor de sport. Met name de wielersport, zoals de Tour de France, maar ook andere sportieve evenementen in de racewereld en motorsport krijgen de aandacht. In het verleden heeft Festina zelfs een eigen wielerploeg gehad. Tot voor kort werden er jaarlijks speciale Festina herenhorloges uitgebracht voor de Tour de France. Naast de stoere horloges voor mannen, bieden wij ook een elegante collectie Festina dameshorloges aan in diverse trendy kleuren zoals zilver, goud, of rosé.

Festina herenhorloge online kopen

Een Festina herenhorloge heeft een uitgesproken karakter en als u de modellen bekijkt in de collectie die Wereldhorloges.nl te bieden heeft, dan kunt u al snel tot een keuze komen. Als u nog twijfelt, bekijkt u alle herenhorloges opnieuw om uw echte favoriet te vinden. U kunt vervolgens het heren horloge van uw voorkeur direct online bestellen. Doet u dit op werkdagen voor 22:30, dan wordt het Festina herenhorloge dezelfde dag nog gratis naar u verzonden. Als het horloge een cadeau is, kunt u de gratis inpakoptie aanvinken, en als u gek op korting bent, vergeet dan niet om u in te schrijven voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan namelijk direct een kortingscode voor 5% korting.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.