Dynamiek in techniek in het Edifice Casio horloge

Met de Casio Edifice horloges heeft Casio een nieuwe maatstaf gezet. Een maatstaf als het gaat om het intelligent integreren van functionaliteiten, elegantie, sportiviteit en state-of-the-art technologie. Deze Edifice horloges weerspiegelen deze intelligente integratie alleen al in het weergaloos combineren van een groot aantal functies met een eenvoudige bediening. De sportieve horloges spreken dan ook een brede doelgroep aan.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Edifice horloge met diverse functies

Vanuit de Casio-filosofie was het al vrij snel duidelijk dat ook het Edifice horloge een vooraanstaande positie in de markt zouden gaan innemen. De Edifice serie heeft dan ook voldoende technisch vernuft meegekregen om zich van die positie te verzekeren. Zo beschikt deze serie over de Tough Solar-voeding, waardoor het horloge zichzelf ook oplaadt als er weinig daglicht is. Voorts beschikt deze lijn over Multi-band 6 technologie, radio-controlled, radio- signaalontvangst van 6 grote ontvangers, een wereldklok voor 29 steden en een stopwatch. Het is dan ook niet voor niets dat de Edifice horloges veel aanzien genieten in de veeleisende en technisch hoogstaande wereld van de Formule 1. Toch zijn deze horloges niet alleen weggelegd voor coureurs of race liefhebbers. Fraaie uurwerktechniek is natuurlijk voor iedereen toegankelijk. Naast alle handige functies vernieuwd Casio de collectie elke keer met nieuwe modellen waarin de kleuren blauw en zwart voor de wijzerplaat goed vertegenwoordigt zijn.

Edifice horloge: afspiegeling van een filosofie

De Edifice horloges van Casio vormen een consequente afspiegeling van de Casio filosofie: technologie dient tot verhoging van efficiëntie, verbetering van prestaties en tot verbetering van de kwaliteit van het leven. De makers van deze Edifice horloges zijn pioniers in multifunctionele en digitale horlogetechnologie. Zo zijn er tegenwoordig ook horloges uit de Edifice collectie die over een Bluetooth functie beschikken zodat u verbinding met uw telefoon kunt maken. En over functionaliteit gesproken...wist u dat wij ook een geweldige collectie radio controlled Casio horloges verkopen? Bekijk deze collectie, Casio Wave Ceptor genaamd, ook op Wereldhorloges.nl!

Casio horloge kopen op Wereldhorloges.nl

Als Selective Casio Distributor zijn wij bij Wereldhorloges.nl bijzonder trots dat wij een uiterst brede selectie Edifice horloges een plaats in ons assortiment mogen geven. Een technisch vooraanstaande serie als de Edifice horloges past dan ook perfect op Wereldhorloges.nl. Voor Casio horlogebanden kunt u ook bij ons terecht. Als u op werkdagen voor 22:30 uur het horloge van Casio Edifice van uw dromen besteld heeft, wordt deze dezelfde dag nog gratis verzonden. Horloges met een edelstalen band worden door ons voorzien van een tool, zodat u de band zelf op maat kunt maken. Wij bieden diverse betaalmethodes, en tevens kunt u bij ons in de showroom terecht om uw favoriete horloge te bekijken en passen.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.