Klassieke Seiko Premier heren horloges

De Seiko Premier heren horloge collectie is de collectie met de 'geklede' horloges: de nette en klassieke horloges. In de Premier collectie ontmoeten klassiek en modern elkaar. Seiko noemt als inspiratie voor de Seiko Premier heren horloges een tegenstelling in de architectuur. In de ontwerpen herkent u misschien invloeden uit het Classicisme en Art Deco herkennen. Deze horloges zijn prachtig voor alle gelegenheden, zoals u zelf kunt zien op deze pagina.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gevarieerde Seiko Premier herenhorloge collectie

De Seiko Premier herenhorloge collectie biedt een breder aanbod dan ooit. Het vernieuwde kastdesign wordt in 2014 fraai aangevuld door geraffineerd ontworpen nieuwe wijzerplaten. Wijzerplaten met niet alleen een verfijnder 3-dimensionaal, maar ook een groter kalendervenster in de Seiko Kinetic Perpetual serie. Ook zijn er mechanische modellen met een fraaie open-heart wijzerplaat. Deze Seiko Premier heren horloges bieden een grote variëteit aan hoogwaardige kalibers. Waarbij, zoals altijd, de show wordt gestolen door de nieuwe Kinetic horloges. Naast deze horloges zijn er natuurlijk nog meer horloges van Seiko in onze webshop te vinden. Zo is er de exclusieve Seiko Astron collectie, maar ook bijvoorbeeld de Seiko Presage herenhorloges, die in korte tijd erg populair zijn geworden vanwege hun chique uitstraling.

Het Seiko Premier heren horloge: verschillende uurwerken

De Premier horloges voor heren hebben verschillende uurwerken. Zo zijn er Premier horloges voor heren met quartz uurwerk. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook horloges met een kinetic uurwerk, dat wordt opgeladen door de bewegingen van de arm. Ook maakt Seiko prachtige horloges met kinetic direct drive uurwerken: deze horloges kunt u ook opladen door aan de kroon te draaien. Tot slot hebben we ook Premier horloges met een perpetual calendar uurwerk. Deze laatste soort geeft altijd de correcte datum aan. De herenhorloges uit de Premier collectie van Seiko combineren een klassieke en luxe horlogeband van leder met moderne wijzerplaten en Romeinse cijfers. Natuurlijk hebben we ook mooie Premier horloges met banden van edelstaal.

Seiko Premier herenhorloge online kopen

Een prachtig Seiko Premier heren horloge koopt u online bij Wereldhorloges.nl. Als u op werkdagen voor 22:30 uw favoriete Premier horloge besteld, dan wordt hij nog dezelfde dag gratis verzonden. Wilt u het Seiko Premier heren horloge cadeau geven, geef dit dan aan tijdens het bestelproces. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw bestelling gratis feestelijk wordt ingepakt. Op zoek naar een bijpassend horloge voor uw partner, bekijk dan de Seiko Premier dameshorloges. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom om uw favoriete horloge te komen bekijken en passen.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.