Betalen op Wereldhorloges.nl

Betalen kan op verschillende manieren bij Wereldhorloges, zowel vooraf als achteraf. Maakt u zich geen zorgen over online bestellen, want bij ons winkelt u altijd in een beveiligde winkelomgeving. Wist u ook dat online shoppen heel veel voordelen heeft? U hoeft niet in de rij te staan bij de kassa, u betaalt wanneer u daar zin in heeft en u shopt op de momenten wanneer het u het beste uitkomt. Lees snel verder voor meer informatie over onze betaalmethodes en hoe u de beveiligde winkelomgeving kunt herkennen!

Veilig winkelen

Bij Wereldhorloges winkelt u in een beveiligde winkelomgeving. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat wij uw persoonlijke gegevens veilig bewaren en wij delen uw gegevens niet met derden.

Hoe herkent u onze beveiligde winkelomgeving?

- het slotje in de adresbalk van de pagina

- het internetadres begint met https:// en niet met http://. De ‘s’ staat voor secure, ofwel beveiligd

Tevens raden wij u aan om de inloggegevens van uw account geheim te houden. Zo weet u zeker dat niemand misbruik kan maken van uw account.

Let op: Wereldhorloges.nl zal u nooit vragen naar uw bankgegevens. Ook vragen wij u niet of u ons de inloggegevens kan toesturen van uw account. Bij vragen over uw bestelling vragen wij alleen om uw naam, het ordernummer en eventueel het product dat u besteld heeft.

Betaalopties Wereldhorloges.nl

Betalen kan op verschillende manieren bij Wereldhorloges.nl. Staat uw gewenste betaaloptie er niet tussen? Dan is het waarschijnlijk niet mogelijk om op die manier te betalen. Probeer een andere betaalmethode of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie. U belt naar 085 - 130 1874 of mailt naar klantenservice@wereldhorloges.nl.

iDeal

De meest eenvoudige manier van betalen is iDeal. Deze betaaloptie is mogelijk als u internetbankieren heeft bij één van de volgende banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab.

PayPal

U kan bij ons direct betalen met PayPal. Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, versturen wij uw pakketje zodra de betaling binnen is.

Creditcard

U betaalt bij ons direct met een VISAcard of MasterCard

Bancontant/Mister Cash

U betaalt veilig en snel online in onze webshop met deze Belgische betaalmethodes.

In3 - Betaal in 3 termijnen (0% rente)

In3 faciliteert voor Wereldhorloges de betaaldienst: betalen in 3 termijnen (0% rente). De eerste termijn betaal je direct, de tweede en derde termijn betaal je respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Zo geniet je nu al van de bestelling en beschik je over flexibel betaalgemak. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over In3? Bezoek dan: www.payin3.nl. Hoe het proces precies verloopt leest u hier.

AfterPay

Ook is het mogelijk om achteraf te betalen met een digitale acceptgiro. Deze acceptgiro ontvangt u per e-mail van AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor Wereldhorloges.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting