Kies uw favoriet kleur Ice-Watch herenhorloge

Het Ice-Watch herenhorloge is sinds de productie van de eerste modellen al meteen tot een trend verheven. Wereldhorloges.nl biedt u de gelegenheid om deze blijvende trend te volgen en ook een van de sportieve horloges in een van de vele leuke kleuren te kopen. U kunt rekening houden met de voorkeur voor een kleur, maar natuurlijk ook met het model en met de uitstraling, die niet alleen sportief en casual is, maar ook nog eens stoer kan zijn. Bent u minder gesteld op een felle en vrolijke kleur, dan kiest u gewoon voor bruin, zwart of wit.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Ice-Watch herenhorloge is blijvend populair

Het horlogemerk heeft vanaf het begin succes gekend, want na de oprichting in België in 2007 sloeg de trend al snel over naar andere landen. Het unieke concept waaronder ook het Ice-Watch herenhorloge valt bestaat uit de lancering van een model in verschillende kleuren, waarbij er nu ook mogelijkheden zijn om uit verschillende materialen als rubber, siliconen of kunststof te kiezen. Door de betaalbaarheid en doordat er steeds nieuwe collecties verschijnen, wordt er vaak van de gelegenheid gebruik gemaakt om regelmatig weer een nieuw Ice-Watch herenhorloge aan te schaffen. Voor de dames is er natuurlijk een uitgebreide collectie Ice-Watch dameshorloges op onze website te vinden.

Ice-Watch herenhorloges in verschillende collecties

Het Ice-Watch herenhorloge wordt door Wereldhorloges.nl aangeboden in een gevarieerde collectie, waarbij u zelfs rekening kunt houden met de maat van het horloge. Zo kunt u bij de selectiecriteria bepalen of u een groot formaat horloge uw voorkeur geniet door bijvoorbeeld voor de Ice-Watch Big te kiezen. Heeft u liever een kleiner formaat horloge om uw pols, dan maakt u gewoon een keuze uit de Small collectie. De grootte staat er in millimeters bij vermeld. Uw keuze kan ook gemaakt worden door bij de categorieën een voorkeur aan te geven, zoals voor Ice-City horloges of Ice Dune horloges.

Ice-Watch herenhorloge online kopen bij Wereldhorloges.nl

Een Ice-Watch herenhorloge bekijken en vergelijken is al leuk, want de vrolijkheid straalt u meteen tegemoet. Het is nog leuker als u in de Ice-Watch herenhorloge collectie ook uw eigen favoriete exemplaar heeft ontdekt. Deze kunt u namelijk direct bestellen bij Wereldhorloges.nl. Doet u dit op werkdagen voor 22:30, dan wordt het heren horloge dezelfde dag nog gratis verstuurd. U kunt bij ons betalen met diverse betaalmethodes zoals Paypal en iDeal, of achteraf met Afterpay. Wilt u het horloge cadeau geven, vink dan tijdens het bestellen onze gratis inpakoptie aan.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.