Als u op zoek bent naar een minimalistisch horloge, moet u zeker eens onze Picto horloge collectie bekijken. Want als er een merk minimalistisch is te nomen, dan is het Pico wel. Dit komt mede door het platte design, maar natuurlijk ook vanwege het feit dat deze Picto horloges maar 1 wijzer hebben! Om de tijd toch aan te geven, hebben ze een handig mechanisme bedacht door middel van een draaiende schijf en een stip. Hoe dat precies in zijn werk gaat, kunt u zelf bekijken!

Picto horloges dames en heren

Picto biedt u een unieke collectie horloges, die zowel door dames als heren te dragen zijn. De modellen zijn vaak identiek, en het enige verschil zit dan in de grootte van de horlogekast. Veertig millimeter voor de man, en voor de vrouw 30 millimeter. maar omdat 40 millimeter voor een horloge alsnog niet groot is, kunnen deze horloges ook prima door vrouwen gedragen worden. Van de Picto herenhorloges doen vooral de donkere kleuren zoals zwart en blauw het erg goed, en bij de Picto dameshorloges worden vooral de horloges met mesh band goed verkocht.

Hoe zijn de Picto horloges ontstaan?

Een Picto horloge is gebaseerd op de in 1984 ontworpen Picto klok, waarbij de wijzerplaat anders is dan bij normale klokken. Door middel van een systeem met twee draaiende schijven wordt de tijd weergegeven. De ene schijf geeft met een stip de uren aan, en de andere schijf geeft door middel van een dikke lijn de minuten weer. De combinatie van de twee schijven is een momentopname, dus als het ware een 'picture' van de tijd. Hieruit is natuurlijk ook de naam Picto ontstaan. Het merk wil met deze unieke manier van de tijd weergeven bereiken dat men juist minder op de tijd let.

Horloges Picto online kopen

Als u op zoek bent naar een horloge van hoge kwaliteit en u houdt van unieke designs, dan is de Picto horloge collectie op Wereldhorloges.nl voor u een absolute must. U maakt een uniek statement door een Picto horloge te dragen, u durft namelijk anders te zijn. Wij bieden u diverse horloges voor dames en heren met volledige garantie. Bestel nu en ontvang uw nieuwe horloge snel thuis, want alle horloges die op werkdagen voor 22:30 besteld worden, worden dezelfde dag nog gratis verstuurd. U kunt bij ons gebruik maken van de gratis inpakservice, kiezen uit diverse betaalmethodes en verzendopties, en bij horloges met een stalen band wordt een gratis apparaatje meegestuurd zodat u zelf de band op maat kunt maken. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvangt u ook nog eens 5% korting.