Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 147

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nadat het merk in 1984 in handen kwam van een Spaanse ondernemer, hebben de Festina horloges een ware metamorfose ondergaan, die doorgaan tot aan de dag van vandaag. Want wie kende deze horloges een aantal jaren geleden niet alleen vanwege hun sponsordeal met de Tour de France? Het zegt genoeg dat het merk na het beëindigen hiervan, geheel zijn eigen weg heeft gevolgd en hierdoor misschien zelfs nog wel populairder is geworden. Ontdek zelf de Festina horloge collectie, met hierin een ruime keuze voor zowel mannen als vrouwen.

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

De nieuwe collectie Rosenfelt watchwinders

donderdag 22 november 2018

Rosenfelt heeft een aantal nieuwe watchwinders aan haar collectie toegevoegd. De nieuwe watchwinders zijn al te koop vanaf € 69 en zijn geschikt voor één, twee of vier horloges. De nieuwe watchwinders zijn kwalitatief erg goed en zal de échte horloge liefhebber absoluut aanspreken!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Jesse

Nieuw op Wereldhorloges; MVMT horloges!

vrijdag 16 november 2018

Toen wij de MVMT horloges enkele jaren terug voor het eerst zagen, vonden wij van Wereldhorloges.nl het direct een merk om in de gaten te houden. Inmiddels is het merk aan een dusdanige opmars bezig, dat wij hebben besloten het merk in huis te halen, en we zijn er vanzelfsprekend erg blij mee! Het MVMT horloge wordt in Nederland namelijk ook steeds bekender, en zo geven we u de kans om bij ons een van deze fraaie horloges te shoppen. Ontdek de collectie direct en u zult zien waarom wij zo enthousiast zijn.

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

Digitale horloges zijn super handig!

vrijdag 9 november 2018

Een digitaal horloge is echt onmisbaar als u bijvoorbeeld aan het sporten bent. Want een digitaal horloge is niet alleen bedoelt om de tijd en datum numeriek weer te geven, het heeft eigenlijk altijd ook andere functies, zoals een alarm en stopwatch, maar ook uitgebreidere functies zoals een stappenteller, kompas, hoogtemeter en soms zelfs Bluetooth! Er zijn in onze webshop diverse merken die deze handige horloges aanbieden. Pulsar, Lorus en Samsung zijn bekend, maar verreweg het bekendste zijn de digitale horloges van Casio. Als u nieuwsgierig bent geworden, niets houdt u tegen om direct al onze digitale horloges te bekijken!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

De Danish Design horloges zijn uniek in hun soort, en dat komt natuurlijk vooral door het Scandinavisch design. Minimalistisch, stijlvol en elegant, dat zijn de voornaamste eigenschappen van de horloges. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten, en juist die diversiteit spreekt de meeste mensen aan. Ook zijn de horloges prima betaalbaar, wat natuurlijk ook mooi meegenomen is. Danish Design brengt regelmatig nieuwe reeksen en modellen uit, dus hou de Danish Design horloge collectie in de gaten!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

Stoere mannenhorloges van Seiko Prospex

vrijdag 26 oktober 2018

Heeft u al kennisgemaakt met de Seiko Prospex horloges op Wereldhorloges? Als u fan bent van stoere horloges, dan moet u echt deze collectie eens bekijken. Deze elite serie van Seiko is namelijk kwalitatief geweldig, en zal menig man aanspreken. Het leuke van de Prospex horloges is dat er regelmatig Limited Editions van uitgebracht worden. Wees er in dat geval snel bij, want onze ervaring is dat deze horloges vaak binnen een dag of twee alweer uitverkocht zijn. Houdt dus de Seiko Prospex horloges in de gaten!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

Zwitserse Mondaine 'Railway' horloges

vrijdag 19 oktober 2018

Een Mondaine horloge staat bekend om zijn kwaliteit en vooral duidelijkheid. Dat laatste is omdat Mondaine niet gebruik maakt van allerlei afleiding op de wijzerplaat. Nee, als u een Mondaine horloge komt kunt u er zeker van zijn dat u in een oogopslag kunt zien hoe laat het is. Dat mag ook wel als u weet dat deze horloges gebaseerd zijn op de Zwitserse stationsklokken, die logischerwijs altijd duidelijk afleesbaar moeten zijn. Met een van de Mondaine horloges bent u dus altijd op tijd!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

Nieuwe Jacob Jensen Strata horloges!

vrijdag 12 oktober 2018

De Jacob Jensen horloge collectie heeft dit najaar een boost gekregen. Er zijn namelijk een aantal nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd, en wij zijn direct enthousiast. Iedereen kent wel de Strata horloges van dit merk, en omdat deze zo populair zijn hebben ze bij het merk besloten deze reeks uit te breiden. Uiteraard zijn bij deze nieuwe horloges de laatste trends binnen horlogeland weer te vinden. Ontdek snel deze nieuwe Jacob Jensen horloges!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

De Komono horloge collectie is volledig vernieuwd en dit verdient wel even uw aandacht. Het assortiment is namelijk fors uitgebreid met een aantal uiteenlopende modellen voor mannen en vrouwen die anders durven te zijn. De horloges zijn kleurrijk, maar ook trendy en stijlvol te noemen. Bekijkt u eens rustig alle Komono horloges, en wij weten zeker dat u net zo enthousiast raakt over deze horloges!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

Michael Kors horloge collectie najaar 2018

vrijdag 28 september 2018

Dit najaar weet de nieuwe Michael Kors horloge collectie iedereen weer te verrassen! Uiteraard wordt er weer gebruik gemaakt van de trendy kleuren zoals zilver en goud, maar ook zijn er donkere kleuren terug te zien zoals edelstaal met een zwarte PVD coating. Voor mannen is er een stoere horloge collectie samengesteld. Bekijk nu snel de nieuwe Michael Kors horloges!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen
Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 147

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting