Bent u op zoek naar een dameshorloge? Aarzel dan niet om de ruime collectie dameshorloges op Wereldhorloges.nl te bekijken. Of u nu een elegant horloge zoekt, of juist sportief of trendy, wij hebben het allemaal! Voor elk denkbare gelegenheid zult u bij ons slagen. Dus laat u verrassen en bekijk direct de uitgebreide collectie dameshorloges!

Betaalbare Lorus dameshorloges

De collectie met Lorus dameshorloges ziet er niet alleen erg leuk uit, ze zijn ook nog eens prima betaalbaar! U heeft namelijk al een Lorus horloge voor €42,95, en duurder dan tachtig Euro zult u ze zeker niet vinden. Bij deze horloges wordt voornamelijk gebruik gemaakt van edelstaal als materiaal, al dan niet met een PVD coating in bijvoorbeeld een gouden kleur. Lorus wordt geproduceerd in dezelfde fabriek waar ook Seiko vandaan komt, dus dat het met de kwaliteit wel goed zit dat is iets wat zeker is.

Meller dameshorloges zijn super trendy

Een heel andere stijl vindt u bij de Meller dameshorloges. Deze horloges zijn ontworpen voor de vrouw die graag trendy door het leven wil gaan. Deze horloges hebben een minimalistische uitstraling zonder saai te zijn, wat natuurlijk voornamelijk komt door het kleurgebruik en het gebruik van een Milanese band. Deze horloges zijn de ideale cadeautip zo tijdens de feestdagen! De opvallende kleuren van het horloge gaan goed gaan samen met de stijlvolle jurken van OhJackie.

Ice-Watch horloges in allerlei leuke kleurtjes

Houdt u van horloges met allerlei leuke kleurtjes, dan mag u de Ice-Watch dameshorloges zeker niet overslaan. Ice-Watch staat al jarenlang bekend om haar uitgebreide collectie met horloges in allerlei kleuren en aparte stijlen, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van kunststof als keuze voor de banden, wat natuurlijk erg lekker om uw pols aanvoelt. Om u een beetje wegwijs te maken in deze grote collectie heeft Ice-Watch haar collectie opgedeeld in allerlei reeksen zoals bijvoorbeeld de Ice-Sunset en de nieuwe Ice-Cosmos horloges.

Luxueuze Seiko Presage dameshorloge collectie

Wilt u echt wat bijzonders om uw pols dragen, of juist cadeau geven aan uw geliefde, bekijkt u dan de Seiko Presage dameshorloges eens. Deze dameshorloges met automatisch uurwerk stralen klasse en elegantie uit, en zijn kwalitatief perfect. Van dit merk verschijnen regelmatig Limited Edition horloges, oftewel horloges die maar in beperkte oplage gemaakt zijn, dus wees er snel bij als u één van deze horloges gespot heeft. Maar bekijk ook eens de Cocktail Time horloges en ontdek de unieke details, zoals de wijzers die aan het uiteinde lijken op een cocktailglas.

Dameshorloge online kopen

Dit was natuurlijk pas een kleine greep uit het gigantische aanbod dat Wereldhorloges te bieden heeft, maar wat is er nu leuker dan deze zelf verder te gaan ontdekken! Als u uitgeshopt bent, kunt u het horloge van uw dromen toevoegen aan het winkelwagentje en het betaalproces doorlopen. U kunt hier kiezen uit meerdere betaal en verzendopties, en aanvinken dat u het horloge wilt laten inpakken. Horloges met een edelstalen of titanium band, worden door ons altijd voorzien van een gratis tool inclusief omschrijving, zodat u de horlogeband zelf op maat kunt maken. Wilt u de horloges liever eerst komen bekijken en vergelijken, dan bent u van harte uitgenodigd in onze showroom in Kampen!