Nadat het merk in 1984 in handen kwam van een Spaanse ondernemer, hebben de Festina horloges een ware metamorfose ondergaan, die doorgaan tot aan de dag van vandaag. Want wie kende deze horloges een aantal jaren geleden niet alleen vanwege hun sponsordeal met de Tour de France? Het zegt genoeg dat het merk na het beëindigen hiervan, geheel zijn eigen weg heeft gevolgd en hierdoor misschien zelfs nog wel populairder is geworden. Ontdek zelf de Festina horloge collectie, met hierin een ruime keuze voor zowel mannen als vrouwen.

Festina horloges voor heren zijn modieus en sportief!

Als u goed naar de Festina horloges heren kijkt, zult u zien dat deze erg modieus zijn, en eigenlijk bij elke gelegenheid wel te dragen. Maar naast stijlvol zijn deze horloges voor mannen uiterst sportief, wat niet in de laatste plaats komt door de banden die in diverse kleuren verkrijgbaar zijn. Geel, rood, blauw, oranje, je kunt het zo gek niet verzinnen of Festina heeft het wel. Ook opvallend zijn de wijzerplaten van de herenhorloges van Festina. Omdat de banden zo kleurrijk zijn, komen de accenten op de wijzerplaat vaak extra mooi uit. Ook heeft bijna elk Festina horloge een chronograaf, welke u kunt gebruiken voor nauwkeurige tijdmetingen.

Stijlvol Festina horloge voor dames

Wat veel mensen (nog) niet weten, is dat Festina ook een uitstekend lijn met dameshorloges heeft. Deze klassieke, modieuze en stijlvolle horloges zullen u zeker niet misstaan en hebben een uiterst luxueus karakter. Dit komt vanwege de gebruikte kleuren zilver en goud, maar ook doordat er vaak Swarovski steentjes worden gebruikt op de rand van de kast, of soms zelfs op de wijzerplaat zelf. Wat ons betreft is het zeker de moeite waard eens een blik op de Festina horloges dames te werpen. Deze Festina Mademoiselle zullen u verbazen!

Festina horloge kopen bij Wereldhorloges.nl

Een Festina horloge kan door Wereldhorloges.nl direct geleverd worden, en op de site kunt u precies zien welke horloges van de collectie op voorraad zijn. Als u stijlvol en sportief door het leven wenst te gaan, dan kunt u nu meteen een bestelling plaatsen voor het favoriete model en uw horloge al snel om uw pols dragen. Bestelt u namelijk op werkdagen voor 22:30, dan wordt het horloge dezelfde dag nog verzonden met PostNL. Uw bestelling wordt bovendien gratis verzonden binnen Nederland en België. Tijdens het bestellen kunt u kiezen uit diverse betaalmethodes. Sinds kort is daar ook een gespreid betalen optie aan toegevoegd. ideaal als u een stijlvol horloge heeft gezien, maar uw geld deze maand al aan iets anders heeft uitgegeven. U kunt dan middels een aanbetaling in drie termijnen toch het horloge kopen dat u op het oog heeft!