Innovatieve en sportieve Seiko Prospex horloges

Goed nieuws voor iedereen die zijn ogen had laten vallen op de nieuwe Seiko Prospex horloges. Ze zijn vanaf nu leverbaar en te bestellen in onze webshop. De Prospex horloges zijn echte sporthorloges. Zo zijn deze Prospex duikhorloges geïnspireerd op het eerste duikhorloge van Seiko uit 1965, maar bevat het tegenwoordig natuurlijk veel nieuwe technologieën en innovaties. Avontuurlijke sporters kennen geen grenzen. Te land, ter zee of in de lucht, Prospex gaat de uitdaging aan. Een Seiko Prospex horloge staat altijd garant voor precisie en betrouwbaarheid, zelfs in de extreemste omstandigheden.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Nauwkeurige metingen met een Seiko Prospex horloge

Naast om het ontwerp worden de horloges van Seiko ook geroemd om hun betrouwbaarheid en techniek. Het is deze betrouwbare techniek die ervoor gezorgd heeft dat dit merk vaak wordt ingezet bij sportwedstrijden. Het is daarbij de taak van Seiko om de tijd van de deelnemers van wedstrijden nauwkeurig te meten. Deze uurwerken zullen dan ook zeker geen seconde verliezen. Dit merk is al sinds 1881 actief bezig met klokmechanismen. Je kan er dus wel van uitgaan dat Seiko precies weet waar ze mee bezig is, en dat is weer te zien in deze Seiko Prospex horloge collectie.

Gevarieerde collectie Seiko Prospex horloges

De Prospex horloges kunnen onder alle omstandigheden functioneren. De duikhorloges zijn waterdicht tot 200 meter (20 ATM). De andere Prospex horloges zijn waterdicht tot 100 meter. Met deze sporthorloges kunt u uw sportprestaties overal meten, of u nu onder water, op het water, in de lucht of op het land aan het sporten bent. In onze collectie vindt u Seiko Prospex horloges met verschillende uurwerken. Zo hebben we de Solar chronografen, die werken op licht. Hierdoor is het horloge milieubewust en altijd eenvoudig op te laden. Bent u op zoek naar nog meer techniek en functionaliteit, dan moet u ook de Seiko Astron horloges eens bekijken. Deze horloges staan dankzij hun connectie met een satelliet altijd op tijd, waar ter wereld u ook bent. Meer klassieke modellen zijn te vinden bij de Seiko Premier horloge collectie.

Seiko Prospex horloge online kopen

Uw favoriete Seiko Prospex horloge koopt u natuurlijk online bij Wereldhorloges.nl. U heeft uw horloge al snel in huis als u het koopt bij ons. Al onze Seiko Prospex horloges zijn uit voorraad leverbaar. Wij verzenden het horloge namelijk dezelfde dag nog als u het koopt op werkdagen voor 22:30, en dat volledige gratis. Daarnaast pakken we het horloge ook in als het een cadeautje is. U kunt dit tijdens het bestelproces aangeven. Ook bent u van harte welkom om het horloge af te komen halen in onze showroom in Delfzijl.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.