Wist je al dat Wereldhorloges een grote collectie kinderhorloges heeft? Ideaal voor kinderen die net leren klokkijken, maar ook voor tieners zitten er genoeg leuke modellen bij. Er zijn zowel analoge als digitale kinderhorloges te vinden, en vaak wordt er gebruik gemaakt van vrolijke of stoere kleuren. Vooral bij de digitale horloges zijn er ook nog eens allerlei leuke functies op te vinden, zoals bijvoorbeeld een alarm of stopwatch. Shop nu je favoriete kinderhorloge!

Garonne Kids kinderhorloges

Gloednieuw zijn de kinderhorloges van Garonne Kids. Wij van Wereldhorloges waren nog op zoek naar een leuk merk voor kinderen, met voor ieder wat wils. Garonne Kids voldoet wat dat betreft aan alle verwachtingen, en er zijn leuke horloges te vinden voor zowel jongens als meisjes. Voor meisjes zijn er bijvoorbeeld horloges in echte meisjeskleuren zoals paars of roze, met siliconen horlogeband of juist met een leren band. En voor jongens zijn er erg veel stoere horloges te vinden in bijvoorbeeld blauw, maar ook in het wit of zwart of een combinatie hiervan. Wij weten zeker dat je kind erg blij is als ze een van deze horloges cadeau krijgen!

Digitale horloges voor kinderen

Jongens die richting een tienerleeftijd gaan of die al tiener zijn, vinden het vaak leuk om een digitaal kinderhorloge te dragen. Lorus en Casio horloges zijn wat dat betreft dan ook prima geschikt voor hen. Niet alleen zijn er allerlei handige functies te vinden op deze modellen, ook zijn ze erg stoer en sportief, en zijn ze ook prima te dragen bijvoorbeeld tijdens het sporten. Ook voor ouders is het leuk om een van deze horloges aan hun kind te geven, want omdat deze horloges van goede kwaliteit zijn, weet je zeker dat je kind overal op tijd is. Aan het horloge ligt het dan in ieder geval niet...!

Kinderhorloge online kopen

Heb jij of je kind een keuze gemaakt uit één van deze geweldige kinderhorloges? Bestel dan snel in onze eenvoudige en veilige webshop. Heb je vragen over deze horloges of over de verzending, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt er bij ons voor kiezen het horloge direct als cadeau in te laten pakken. Als u op werkdagen voor 22:30 besteld, heb je het de volgende dag al in huis. Mocht het horloge toch niet bevallen, dan kan het binnen dertig dagen geretourneerd worden.