Koop een Jacob Jensen designhorloge op Wereldhorloges

Wie kent ze niet, het minimalistische en stijlvolle Jacob Jensen horloge. Een lust voor het oog voor wie van eenvoud en souplesse houd. Altijd karakteristiek in het design, altijd smaakvol en herkenbaar als een echt Jacob Jensen horloge. Zowel dames als heren kunnen bij dit merk terecht voor een echt design horloge. Kijkt u snel verder en geniet van onze prachtige collectie.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Jacob Jensen horloges met Scandinavische design

De oprichter van dit geweldige merk wordt wel gezien als de vader van het Scandinavische Design. Wanneer u deze manier van ontwerpen kunt waarderen, moet u zeker ook eens een kijkje nemen bij onze collectie Danish Design horloges. Hier kunt u de invloed van een Jacob Jensen horloge in deze horloges terugzien. Toch liever een horloge van dit merk, kijk dan in ieder geval bij de Jacob Jensen herenhorloges of de Jacob Jensen dameshorloges op Wereldhorloges.nl. Onze collectie bestaat uit strak vormgegeven horloges met lederen of rubberen horlogeband. Ook zijn er sinds engie tijd Jacob Jensen horloges met Milanese band bijgekomen.

Jacob Jensen horloge in diverse stijlen

De Jacob Jensen horloge collectie is inmiddels vrij divers geworden, maar is hierdoor niet zijn eigen karakter verloren. Elk seizoen vernieuwd het merk haar collectie, wat betekend dat er altijd weer een of twee nieuwe series bijkomen, met elk hun eigen unieke eigenschappen. Wij van Wereldhorloges zullen de bekendste series eens bij langs gaan en hun kenmerken benoemen.

Jacob Jensen Ascent horloges

De Ascent horloge collectie bestaat uit edelstalen horloges met krasvast saffier glas en een betrouwbaar quartz uurwerk. Er zijn horloges beschikbaar met een lederen band, maar bijvoorbeeld ook met een Milanese.

Jacob Jensen Chronograph horloges

Een iconisch lijn binnen de Jacob Jensen horloge collectie is de Chronograph lijn, waarvoor oprichter Jacob Jensen een prestigieuze Red Dot Design Award won. Deze horloges zijn voorzien van een nauwkeurige chronograaf op de wijzerplaat.

Jacob Jensen Curve horloges

De Curve horloges van Jacob Jensen hebben een bijzondere manier van tijd weergeven. Dit gaat via schijven, waarop de minuten- en urenwijzer als gekleurde strepen zijn afgebeeld. Onder de kast loopt de uit één stuk gemaakte lederen horlogeband door, zodat u deze makkelijk zelf kunt verwisselen voor bijvoorbeeld een andere kleur.

Jacob Jensen Dimension horloges

De Jacob Jensen Dimension collectie wordt gekenmerkt door wijzerplaten in diverse kleuren met een datumaanduiding er op. De horloges hebben een kwalitatieve lederen band, en verder zijn de wijzerplaten voornamelijk clean en duidelijk af te lezen.

Jacob Jensen Linear horloges

De Jacob Jensen Linear horloges hebben een chronograaf, waarmee tijden tot een uur gemeten kunnen worden. Rondom de wijzerplaat staat een rand met inkepingen waaruit de uren indexen komen. De horloges zijn beschikbaar met leren band, maar ook bijvoorbeeld met een Milanese.

Jacob Jensen New Line horloges

De New Line horlogecollectie is de meest beroemde collectie van het merk. Met deze serie werd in 2012 de Red Dot Design Award gewonnen, omdat de jury onder de indruk was van het minimalistische ontwerp. Verder kenmerkt deze collectie zich door een helder afleesbare wijzerplaat gecombineerd met een lederen band.

Jacob Jensen Strata horloges

De Strata reeks bestaat uit edelstalen horloges met een 41 millimeter of 36 millimeter brede kast. De horloges worden gekenmerkt door de bijzondere bevestiging van de lederen band, die aan de zijkant van de kast te zien is. Deze banden zijn naast standaard kleuren ook beschikbaar in bijvoorbeeld rood of blauw.

Jacob Jensen horloge online kopen

Door het unieke design van deze horloges, zijn wij trots dat wij ons ook van dit merk officieel dealer mogen noemen. Mocht u bij ons een Jacob Jensen horloge kopen dat toch niet in de smaak valt (wat wij ons absoluut niet voor kunnen stellen), dan heeft u altijd 30 dagen de tijd om het horloge te retourneren. Als u op werkdagen voor 22:30 uw horloge besteld, dan wordt het dezelfde dag nog gratis verzonden. En is dit Jacob Jensen horloge een kado, dan kunt u dit aangeven in ons eenvoudige bestelproces. Wij zullen het horloge dan gratis feestelijk voor u inpakken. Ook bent u van harte welkom om een horloge te komen bekijken en passen in onze showroom in Delfzijl.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.