Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 339

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wist je al dat Wereldhorloges een grote collectie kinderhorloges heeft? Ideaal voor kinderen die net leren klokkijken, maar ook voor tieners zitten er genoeg leuke modellen bij. Er zijn zowel analoge als digitale kinderhorloges te vinden, en vaak wordt er gebruik gemaakt van vrolijke of stoere kleuren. Vooral bij de digitale horloges zijn er ook nog eens allerlei leuke functies op te vinden, zoals bijvoorbeeld een alarm of stopwatch. Shop nu je favoriete kinderhorloge!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

Waarom bloggen?

25 jan. 2019

Een goede blog is cruciaal om bezoekers naar uw website te krijgen. Door relevante berichten te schrijven en in de juiste hoeveelheden komt u steeds hoger in Google terecht, dat wordt ook wel SEO genoemd. Vaak gaan de mensen naar uw website door als ze hun antwoord vinden in uw geschreven blog, daardoor krijgt u meer interactie en meer mensen op uw website. Het is belangrijk een goede mix te vinden tussen informatie die u wilt geven in uw bericht, u wilt namelijk dat ze blijven terugkomen naar uw site of blog.

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Martine ter Beek

Het is een van de mooiste gebeurtenissen in je leven, het bijwonen van een bruiloft. Meestal is er een dresscode waaraan je je dient te houden. De dresscodes Tenue de Ville, Black Tie, cocktail en smart casual komen vaak voor. Waar sommige gasten ervoor kiezen om geen horloge te dragen kiezen anderen juist voor een mooie horloge om hun outfit compleet te maken. Maar hoe kies je de juiste horloge voor bij je bruiloft outfit?

Lees meer
Geplaatst door Kevin Driessen

Sieraden zijn een aanwinst voor elke outfit. Zo maak je met een stijlvol horloge ongetwijfeld een modieuze indruk. Wist je dat horloges tegenwoordig veel meer zijn dan accessoires alleen? Op de Olympische Winterspelen in Pyeonchang in 2018 werd duidelijk dat je er ook mee kunt betalen. Bezoekers van het sportevenement rekenden massaal af met hun horloge en andere sieraden. Heeft contactloos betalen met sieraden de toekomst?

Lees meer
Geplaatst door Kevin Driessen

Bent u op zoek naar een dameshorloge? Aarzel dan niet om de ruime collectie dameshorloges op Wereldhorloges.nl te bekijken. Of u nu een elegant horloge zoekt, of juist sportief of trendy, wij hebben het allemaal! Voor elk denkbare gelegenheid zult u bij ons slagen. Dus laat u verassen en bekijk direct de uitgebreide collectie dameshorloges!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

Wanneer je een echte liefhebber bent, dan wil je dus ook echt alles weten van horloges. Daar kan je op deze plek dan ook helemaal in aan je trekken komen. Als er iets is wat je over horloges moet weten, dan kan je het hier vinden. Of het nu gaat om slimme functies, mooie uitstraling, goede bruikbaarheid, modetips, of eigenlijk alles wat verder met horloges te maken heeft. Er is dan ook altijd wel weer iets nieuws te vertellen. Denk dan bijvoorbeeld aan de volgende weetjes die heel interessant kunnen zijn voor de echte liefhebber.

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Diederik

Als u op zoek bent naar een minimalistisch horloge, moet u zeker eens onze Picto horloge collectie bekijken. Want als er een merk minimalistisch is te nomen, dan is het Pico wel. Dit komt mede door het platte design, maar natuurlijk ook vanwege het feit dat deze Picto horloges maar 1 wijzer hebben! Om de tijd toch aan te geven, hebben ze een handig mechanisme bedacht door middel van een draaiende schijf en een stip. Hoe dat precies in zijn werk gaat, kunt u zelf bekijken!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

De Olympic horloge collectie staat al jaren bekend als zijnde divers en betaalbaar. Omdat de collectie zo breed is en veel juweliers deze horloges in huis hebben, wordt Olympic ook wel eens het huismerk van de juweliers genoemd. Hier kunnen wij wel in meegaan, maar toch doe je het merk hiermee in onze ogen te kort. Met name de laatste jaren zijn er een groot aantal modellen toegevoegd die de laatste trends in horlogeland volgen. De horloges zijn echter wel allemaal betaalbaar gebleven, het duurste Olympic horloge is namelijk nog geen €100,-!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

Nadat het merk in 1984 in handen kwam van een Spaanse ondernemer, hebben de Festina horloges een ware metamorfose ondergaan, die doorgaan tot aan de dag van vandaag. Want wie kende deze horloges een aantal jaren geleden niet alleen vanwege hun sponsordeal met de Tour de France? Het zegt genoeg dat het merk na het beëindigen hiervan, geheel zijn eigen weg heeft gevolgd en hierdoor misschien zelfs nog wel populairder is geworden. Ontdek zelf de Festina horloge collectie, met hierin een ruime keuze voor zowel mannen als vrouwen.

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Kevin Driessen

Rosenfelt heeft een aantal nieuwe watchwinders aan haar collectie toegevoegd. De nieuwe watchwinders zijn al te koop vanaf € 69 en zijn geschikt voor één, twee of vier horloges. De nieuwe watchwinders zijn kwalitatief erg goed en zal de échte horloge liefhebber absoluut aanspreken!

Lees meer
Geplaatst in Horlogeblog door Jesse
Van laag naar hoog sorteren

1-10 van 339

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting