De William L. horloges zijn sinds kort ook op Wereldhorloges.nl te verkrijgen. Zelden waren wij zo snel overtuigd van een nieuw merk als bij deze prachtige vintage horloges. Prachtig vormgegeven wijzerplaten, gecombineerd met fraaie lederen, nato of Milanese banden geven deze horloges een exclusieve look. Exclusief, maar gelukkig wel betaalbaar! Dat is dan ook precies wat de oprichter van dit merk voor ogen had, betaalbare luxe voor iedereen. Bekijk de William L. horloge collectie nu, en raak ook overtuigd!

William L. herenhorloges

De William L. 1985 horloge collectie is ontworpen voor mannen. Het is echter verbazingwekkend hoeveel vrouwen wij al gezien hebben met een horloge van William L. 1985 om de pols. Dit zal er mede mee te maken hebben dat de diameter van de horlogekast 40 millimeter is, wat ervoor zorgt dat het ook prima om een vrouwenpols staat! De meeste van deze vintage horloges zijn daarom ook wel uniseks te noemen, oftewel, geschikt voor zowel man als vrouw.

Betaalbare en kwalitatieve William L. 1985 horloges

Deze horloges zijn, naast dat ze prima betaalbaar zijn, geproduceerd met uitsluitend kwalitatieve materialen zoals edelstaal en leer. De horloges zijn voorzien van een Japans kwaliteitsuurwerk (Seiko), en de horloges zijn voorzien van illuminerende wijzers. Dit zorgt ervoor dat de horloges in het donker prima af te lezen zijn. De collectie is onderverdeelt in de Chrono, Small Chrono en Calender series, met elk hun eigen details. Elk horloge wordt geleverd in een schitterend etui, waarin het horloge veilig bewaard kan worden. Ook kunt u hier een extra band in bewaren. De banden van deze horloges zijn voorzien van een handig systeem zodat ze makkelijk onderling verwisseld kunnen worden.

William L. horloge online kopen

Heeft u het assortiment bekeken, en heeft u direct uw keuze gemaakt? Bestel dan op een werkdag voor 17:00 uur en u heeft het horloge de volgende dag al om uw pols. Als u het horloge cadeau wilt geven kunt u het gratis door ons laten inpakken, en ook de verzending is geheel gratis. Kunt u geen keuze maken? komt u dan eens langs in onze showroom in Kampen. Hier kunt u kennis maken met deze fraaie vintage horloge collectie, en direct uw keuze maken!