Zoals gebruikelijk is er ook dit najaar weer een nieuwe Tommy Hilfiger horloge collectie uitgebracht. Voor mannen zijn er weer diverse sportieve en stoere modellen toegevoegd, en voor dames natuurlijk weer elegante en trendy horloges. We hadden de nieuwe collectie nog geen dag online staan en de eerste modellen gingen alweer de deur uit. Het tekent de populariteit die dit merk met zijn horloges heeft opgebouwd. Bent u ook zo enthousiast? Bekijk dan direct de Tommy Hilfiger horloges en maak direct uw keuze!

Stoer Tommy Hilfiger herenhorloge

De Tommy Hilfiger herenhorloges staan er bekend om dat ze een stoere look hebben, met een sportief tintje. In de nieuwe collectie komt dit natuurlijk ook weer naar voren. Dit is bijvoorbeeld te zien in de TH1791546. De fraaie grijze PVD coating van dit horloge geeft het echt een stoere touch. Helemaal in combinatie met de Milanese band en de dagaanduiding op de wijzerplaat, krijgt het toch ook weer een sportief tintje. Zo zijn deze horloges altijd te dragen. Op uw werk, in uw vrije tijd, of bij andere speciale gelegenheden.

De populaire trendy Tommy Hilfiger dameshorloges

De Tommy Hilfiger dameshorloge collectie daarentegen staat juist weer bekend om haar elegantie, wat terug te zien is in de gebruikte kleuren zilver, goud en rosé. Toch zijn deze horloges ook trendy te noemen, en dit najaar wordt dat onderstreept door de zachte tinten die er zijn toegevoegd aan de collectie. In de Alex serie wordt dit mooi weergegeven. Naast een goudkleurige horlogekast heeft ook de wijzerplaat soms een goudachtige tint, en voor de banden is gekozen voor zacht roze, lichtgrijs of een hele lichte bruine tint. Ideaal voor dames die er graag volgens de laatste mode bijlopen.

Nieuw Tommy Hilfiger horloge online kopen

Een Tommy Hilfiger horloge kunt u nu bestellen zonder dat er verzendkosten in rekening worden gebracht. Wereldhorloges.nl levert horloges namelijk gratis in Nederland en in België. Bestel nu uw favoriete exemplaar uit de collectie op werkdagen voor 22:30, dan wordt het Tommy Hilfiger horloge dezelfde dag nog gratis verzonden. Bij het doorlopen van het betaalproces zult u merken dat u de keuze heeft uit diverse betaal en verzendmethodes. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief krijgt u een kortingscode, die u hier ook kunt gebruiken voor 5% korting. Ook kunt u de gratis inpakoptie aanvinken. Zo is het echt een feestje om online te bestellen bij Wereldhorloges!