Wanneer u veel op reis bent, is het vast heel belangrijk voor u dat u de juiste tijd voorhanden hebt. En met name het reizen middels vliegtuig brengt al snel verschillende tijdzones met zich mee. Tijdens een zakenreis naar London of New York is het dan ook essentieel om de juiste tijd bij de hand te hebben. Wanneer u een Seiko Astron herenhorloge aanschaft is een van de handige functies dat u met één druk op de knop de juiste tijd instelt. Lees snel verder voor alle details van deze Seiko Astron horloges!

Belangrijke details van de Seiko Astron herenhorloges

Om op de juiste tijd contact te houden met het thuisfront kunt u de zogenoemde sub dial raadplegen. En wist u dat het horloge aangedreven wordt door licht? Het solar uurwerk zorgt er namelijk voor dat vrijwel elke vorm van licht wordt omgezet in energie. Alle Seiko Astron horloges zijn trouwens waterbestendig tot 10 ATM. En naast de verschillende functies hebben de Seiko Astron herenhorloges ook nog een zeer krachtig en robuust uiterlijk.

Sportieve uitdagingen aangaan met Seiko Prospex herenhorloge

Bent u niet op zoek naar een horloge dat zich aanpast aan de tijd, maar naar een klokje dat zich vooral aanpast tijdens de verschillende sportieve avonturen die u wilt beleven? Dan vertellen we u graag wat meer over een andere lijn met Seiko horloges. Seiko lanceerde in 1965 haar eerste duikershorloge. Het merk was trots, maar professionele gebruikers wilden al snel meer. Daarom stelde Seiko een horloge samen waarbij alle opgebouwde ervaring samenkwam: Seiko Prospex herenhorloges! Ideaal voor duikers, sporters en avonturiers.

Bestel een Seiko Prospex herenhorloge bij Wereldhorloges

Koopt u een Seiko Prospex herenhorloge in onze webshop? Dan zouden we het heel fijn vinden als u onze service reviewt via www.trustpilot.com. En wanneer u zich onderaan deze pagina aanmeldt voor onze nieuwsbrief krijgt u 5% korting op uw volgende aankoop!