Seiko Astron herenhorloge met GPS

Seiko lanceerde in 2012 het allereerste analoge GPS horloge ter wereld. Een Seiko Astron herenhorloge wordt aangestuurd door satellieten en geeft altijd de juiste, atoom gestuurde, tijd aan. In de wereld zijn 39 officiële tijdzones en de Astron GPS Solar herkent ze allemaal. Dus als u uit het vliegtuig stapt, hoeft u alleen maar eenmaal de speciale knop in te drukken voor de juiste tijdsweergave.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE.
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 Artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 Artikel(en)

Seiko Astron herenhorloge met robuuste uitstraling

Een Seiko Astron herenhorloge heeft een stoere, mannelijke en robuuste uitstraling. Alle wijzerplaten zijn zwart en een aantal van de stoere horlogebanden ook. Kiest u voor een kunststof horlogeband of liever voor een horlogeband die gemaakt is van edelmetaal? Wij hebben voor iedere heer een mooi Astron horloge. De Astron horloges hebben een royale kastmaat van 47 millimeter, die door de ergonomische vormgeving uitermate comfortabel draagt. Alle toegepaste materialen in en aan de horloges zijn duurzaam en op alle modellen zit een massieve bezel van krasbestendig, hoogglanzend keramiek. De solar wijzerplaat is optimaal zichtbaar door krasvast saffierglas.

Voor een ander Seiko horloge in een goedkoper prijssegment, kunt u natuurlijk ook op onze site terecht.

Het nauwkeurige Seiko Astron herenhorloge

Om te bepalen waar u bent maakt uw Seiko Astron herenhorloge connectie met minimaal vier satellieten uit het wereldwijde GPS netwerk. De tijd wordt bepaald door een satelliet die in verbinding staat met een atoomklok: de meest nauwkeurige klokken ter wereld. Hierdoor zijn de horloges niet beperkt (zoals bijvoorbeeld horloges die contact zoeken met radiogolven, die in grote delen van de wereld niet beschikbaar zijn) en is een druk op de knop voldoende om in enkele seconden de lokale tijd met de nauwkeurigheid van de atoomklok op te halen. Een Seiko Astron herenhorloge is ideaal voor zakenmannen die de hele wereld overvliegen. Zo komt u nooit meer te laat.

Seiko Astron herenhorloge online kopen

Een Seiko Astron herenhorloge koopt u online bij Wereldhorloges.nl. Als u het horloge op werkdagen voor 17:00 besteld, dan wordt hij nog dezelfde werkdag verzonden. Is het een cadeautje? Dan pakken wij het horloge gratis voor u in. Dit kunt u aangeven in ons eenvoudige bestelproces. Hier kunt u tevens aangeven of u uw bestelling thuis of op een ander adres geleverd wilt hebben, bijvoorbeeld op uw werk.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting