De Seiko Presage horloges zijn inmiddels bij een groot publiek bekend. Het is dan ook niet gek dat ook deze collectie met automatische horloges dit voorjaar weer uitgebreid is met enkele fantastische modellen. En dan hebben we het nog geeneens over de prachtige Seiko Limited Editions die we pasgeleden hebben mogen ontvangen! De Seiko Presage horloge collectie is er voor iedereen die van kwaliteitsuurwerken houdt. Bekijk snel de nieuwe collectie op Wereldhorloges.nl!

Seiko Presage Blue Enamel horloge

Een model dat ons echt verraste, is de Seiko Presage BLue Enamel Limited Edition. Dit horloge is gebaseerd op een langs de blauwzwarte nachthemel voortglijdende maansikkel, zoals Seiko het zelf heel mooi verwoordt. Dit verschijnsel is terug te vinden in de prachtig blauwe wijzerplaat van dit horloge. De maan zelf is terug te vinden aan de achterkant van de secondewijzer. Aangedreven door een van de beste mechanische uurwerken, maakt het dit horloge tot een prachtige ode aan de wassende maan. Ook het horlogebandje heeft een toepasselijke blauwe kleur.

Seiko Presage cocktail horloges

De cocktail collectie van Presage is, zoals de naam natuurlijk al aangeeft, gebaseerd op een cocktail! Zo is bij enkele van deze automatische horloges een gangreserve indicator te zien, met de vorm van het pootje van een cocktailglas. De horloges zijn handmatig op te winden en hebben een doorzichtig achterdeksel, zodat de prachtig afgewerkte kalibers zichtbaar zijn. Ook de wijzerplaten komen op een speciale manier tot stand. Er worden namelijk maar liefst zeven hoogglanzende afwerklaagjes aangebracht om de bijzondere, glanzende finishing te kunnen garanderen. Dit is een erg precies en ook tijdrovend proces, dat extra diepte geeft aan de wijzerplaat.

Seiko Presage kopen online

Een Seiko Presage horloge kopen doet u online zonder zorgen bij Wereldhorloges. U kunt kiezen voor diverse betaalmethodes en kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze gratis inpakservice. De verzending is gratis, en als officieel Seiko Elite dealer bent u bij ons gegarandeerd verzekerd van een uitstekende service en natuurlijk de gebruikelijke twee jaar garantie op het uurwerk. Wacht dus niet langer en bestel direct uw favoriete Seiko Presage herenhorloge of Presage dameshorloge online!