Dat de lijn tussen klassiek en modern soms erg dun is, bewijzen de Seiko Premier horloges bij Wereldhorloges! Verschillende details van het uiterlijk en de functies wijzen er namelijk op dat Seiko Premier horloges zeer modern zijn. Maar wanneer we dan kijken naar de kwaliteit van de horloges kunnen we stellen dat het zeer klassieke horloges zijn. Wat vindt u? Lees verder voor meer details!

Voor dames en heren: Seiko Premier horloge

In een Seiko Premier dameshorloge vallen direct de opvallende wijzerplaten op die veel Seiko Premier dameshorloges rijk zijn. Een trend momenteel is een parelmoerkleurige wijzerplaat, waarbij het accent ligt op roze en blauw. In de Seiko Premier herenhorloges zijn het vooral de functies die de boventoon voeren. Denk aan de bekende chronografen, maar ook moonphase is aanwezig in verschillende Seiko Premier herenhorloges. Wat vindt u belangrijk bij het kopen van een horloge?

Kinetic Perpetual in een Seiko Premier horloge

Wat er zo speciaal is aan een Seiko Premier horloge? Verschillende horloges van deze collectie hebben een Kinetic kaliber met een perpetual kalender. Dit houdt in dat het Seiko Premier horloge voorzien wordt van energie door de bewegingen van uw arm en pols. Daarbij geeft het horloge tot het jaar 2100 de juiste tijd en datum aan. Zelfs wanneer u het Seiko Premier horloge niet draagt zal het horloge ‘ontwaken’ en zelf de juiste datum en tijd aangeven.

Seiko Premier horloge met Wereldhorloges kortingscode kopen

Bestelt u een Seiko Premier horloge online bij Wereldhorloges? Dan profiteert u van 5% korting wanneer u zich aanmeldt voor onze online nieuwsbrief. U kunt zich onderaan de pagina aanmelden, waarna u direct een kortingscode van Wereldhorloges ontvangt.