Met een Seiko Kinetic horloge hoeft u nooit meer uw batterij te vervangen! Deze horloges worden namelijk opgeladen door middel van beweging, dus als u het horloge om uw pols heeft laadt het automatisch op. Dit is naast dat het natuurlijk voor u als drager erg handig is, ook nog eens heel erg milieubewust! Deze uurwerken bestaan al meer dan 20 jaar en worden telkens beter, en mooier! Bekijkt u zelf deze Seiko Kinetic horloges en maak direct uw keuze.

Seiko Kinetic Direct Drive horloge

De Kinetic Direct Drive technologie is een geval apart. Zoals bij alle Kinetic horloges genereert de drager van zo'n horloge energie door beweging van de arm of pols. Maar met een Kinetic Direct Drive horloge kan de drager het horloge echter ook van energie voorzien door de kroon te draaien en het horloge zo op te winden. Daarnaast kan men op de wijzerplaat zien hoeveel energie er nog over is, maar ook de hoeveelheid energie die wordt opgewekt tijdens het handmatig opwinden.

Nog meer functies op een Seiko Kinetic horloge

Binnen het assortiment zijn er ook horloges te vinden met de unieke Kinetic Auto Relay technologie van Seiko. Als het horloge 72 uur niet gedragen wordt, zal het automatisch in een energiezuinige slaapstand zal overschakelen, waarbij de wijzers worden stilgezet. De kalender loopt wel gewoon door, dus daar heeft u geen omkijken naar. Zelfs als u het horloge na 4 jaar weer oppakt, zullen de wijzers automatisch weer naar de juiste tijd gaan! U snapt nu dus waarom wij fan zijn van dit fijne stukje techniek dat Seiko biedt.

Seiko kinetic horloge kopen

Wilt u een van deze horloges aanschaffen, dan zit u bij Wereldhorloges als officieel Seiko dealer wel goed. Niet alleen krijgt u natuurlijk de standaard 2 jaar garantie op het uurwerk, u profiteert ook van al onze andere voordelen! Wist u namelijk dat u dertig dagen zichttermijn heeft? En dat u achteraf en bijvoorbeeld gespreid kunt betalen? Horloges met een edelstalen band worden voorzien van een gratis gereedschapje waarmee de band op maat gemaakt kan worden. Ook betaald u bij Wereldhorloges geen verzendkosten, en bieden wij een gratis inpakservice aan. Veel plezier met uw aankoop!