De Pulsar horloge collectie is met recht als divers te omschrijven. Het assortiment bevat horloges voor mannen en vrouwen, met materialen als edelstaal, leder en titanium, in de meest uiteenlopende kleuren. Ook in de horlogekasten zit veel diversiteit, zoals bijvoorbeeld voor dames de Elegance collectie een aantal unieke horloges bevat. En naast de quartz uurwerken, heeft Pulsar nu ook enkele modellen uitgerust met hun innovatieve solar techniek, waardoor een batterijwissel niet meer nodig is!

Pulsar horloges voor mannen met uiteenlopende eigenschappen

Als we de Pulsar herenhorloge collectie bekijken, zien we voornamelijk stoere, sportief ogende horloges. Voor de analoog digitale Pulsar horloges hebben een sportief karakter. Zo heeft u aan een blik op de wijzerplaat van deze horloges genoeg om direct de tijd, datum en bijvoorbeeld de maand af te lezen. Ook is op bijvoorbeeld de PZ4001X1 een tweede tijd in te stellen. Dat wil zeggen, naast de huidige Nederlandse tijd kunt u instellen dat u bijvoorbeeld kunt zien hoe laat het in een andere tijdzone is. Erg makkelijk als u bijvoorbeeld zelf veel reist, of als uw geliefde of een familielid zich in een andere tijdzone bevind. U kunt dan in een oogopslag zien hoelaat het bij hem of haar is.

De elegante dameshorloges van Pulsar

Een vrouw die er graag elegant maar ook trendy bij wil lopen, kan kiezen uit de Pulsar dameshorloge collectie. Deze colelctie bevat zowel chique horloges van bijvoorbeeld zilver gekleurd edelstaal, of juist een meer trendy horloge met gecombineerde materialen zoals edelstaal doublé en leder in een abstracte vorm, zoals te zien is bij het PH8268X1 dameshorloge. En net als bij de horloges voor mannen zijn er ook enkele dameshorloges uiterust met de innovatieve solar techniek van het merk. Dit houdt in dat de horloges zijn uitgerust met hele kleine zonnecellen, die in staat zijn om uit allerlei soorten licht hun energie te halen. Deze energie wordt opgeslagen in kleine oplaadbare batterij, waardoor een batterijwissel vrijwel nooit noodzakelijk is. Dit is dus niet alleen een fijn stukje techniek, het is ook nog eens erg milieuvriendelijk!

Pulsar horloge online kopen op Wereldhorloges

Bent u overtuigd en wilt u een van deze kwalitatieve en betaalbare Pulsar horloges kopen? Voeg het horloge direct toe aan uw winkelmandje, en u ziet de vele opties en voordeeltjes die wij u bieden. U kunt namelijk kiezen uit verschillende betaalmethodes en verzendopties. Ook kunt u de gratis inpakoptie aanvinken zodat u het horloge feestelijk ingepakt thuis krijgt. Als u zich dan nog even inschrijft voor de nieuwsbrief, krijgt u een kortingscode in uw mail die u in kunt vullen tijdens het bestellen. u ontvangt dan dus ook nog eens 5% korting op uw aankoop!