De wereld is op ontzettend veel vlakken in beweging. In de horlogewereld betekent dit steeds meer innovatie om te voldoen aan de vraag van gebruikers. Seiko Prospex horloges hebben in al die jaren meebewogen met vernieuwingen. Geïnspireerd op de eerste duikhorloges van Seiko uit 1965 is het resultaat een schitterende collectie horloges die bol staat van de functionaliteiten voor sporters. Kijk mee voor de details van deze Seiko Prospex horloges!

Verschillende uurwerken in de Seiko Prospex horloges

Wanneer u een Seiko Prospex horloge overweegt te kopen heeft u de keuze uit verschillende uurwerken. Elk uurwerk heeft zijn eigen specificaties. Een automatisch uurwerk bevat een veer die door uw lichaamsgewicht opgewonden wordt. Een Seiko Prospex horloge met solar werkt via een zonnecel op licht. Kinetic uurwerken werken ook op de bewegingen van uw lichaam, maar hebben een quartz uurwerk. Een kinetic horloge is nauwkeuriger dan een mechanisch horloge. Als laatste werkt een quartz uurwerk op een batterij.

Functies van de sportieve Seiko Prospex horloges

Seiko Prospex horloges zijn ware sporthorloges. Dit vertaalt zich in verschillende functionaliteiten, zoals een alarm en chronografen. Verschillende Seiko Prospex horloges kunnen ook de tijd in een andere tijdzone aangeven. Handig als u veel reist voor uw werk en u zich vaak in een andere tijdzone bevindt.

Seiko Prospex horloges met korting kopen

Bent u dol op korting? Leest u dan even verder. Bij aanmelding van onze nieuwsbrief ontvangt u namelijk een kortingscode voor 5% korting in uw inbox! Daarbij is de verzending geheel gratis bij bestellingen van €50 of meer.