Bent u liefhebber van sport of duikhorloges, dan zit u bij Seiko Prospex goed! U zult vast al wel eens van deze fraaie collectie van het gerenommeerde merk Seiko gehoord hebben, en zo niet heeft u een extra reden om te blijven lezen. Een Seiko Prospex horloge staat bekend om zijn precisie en betrouwbaarheid, in de meeste extreme omstandigheden

Seiko Prospex horloges voor mannen

Als u de collectie heeft bekeken, zal het u opvallen dat het assortiment uitsluitend horloges voor mannen bevat, en voornamelijk uiterst sportieve horloges! Bent u fan van outdoorsporten, of bijvoorbeeld duiken, dan weet ik zeker dat als u een nieuw horloge nodig heeft, u bij een van deze horloges het juiste gevoel krijgt. De collectie is opgedeelt in Land, Sea en Sky, en elk horloge heeft zo zijn eigen look en functionaliteiten. Een Seiko Prospex horloge kan een lederen band hebben, maar ook gemaakt zijn van kwalitatief edelstaal, of juist van siliconen. Het is maar net wat u zelf het prettigs vindt qua draagcomfort. Ook qua uurwerk is er nogal wat diversiteit. Automatische horloges zijn binnen deze collectie geen uitzondering, maar de meeste Prospex horloges zijn voorzien van een uurwerk voorzien van Solar technologie. Dat wil zeggen, het horloge krijgt zijn energie uit daglicht. Dat scheelt u weer een batterijwissel!

Ga voor een automatisch Prospex horloge

Wij zijn zo vrij geweest een van de absolute toppers eruit te lichten en deze eens met u door te nemen. De Seiko Prospex SRPA75K1. Dit automatische horloge met dag en datum weergave laadt zichzelf automatisch op tijdens het dragen, door middel van de polsbewegingen van degene die het horloge draagt. Wordt er toch soms niet genoeg bewogen, dan kan het horloge met de hand opgewonden worden. Het horloge heeft een energiereserve van ongeveer 41 uur als het helemaal opgeladen is. De wijzerplaat van dit horloge is van hardlex, en de zwarte wijzerplaat kan prima afgelezen worden omdat er gebruik is gemaakt van illuminerende wijzers en getallen, zodat ook in het donker de wijzerplaat goed te zien is.

Prospex horloge kopen

Heeft u genoeg gezien en wilt u direct een van de kwalitatieve horloges aanschaffen? Dit kan bij ons op verschillende manieren.

U bent op afspraak van harte welkom in onze showroom in Kampen, waar wij de volledige collectie van Seiko Prospex hebben liggen. Koopt u het horloge liever online, dan geniet u vele voordelen. Het horloge wordt bijvoorbeeld gratis naar u verzonden, en, indien gewenst, gratis feestelijk voor u ingepakt. U kunt op diverse manieren betalen, zoals met iDeal of Paypal. En of u nu online koopt of offline, als u een horloge uitzoekt met een edelstalen band, krijgt u er een gratis tool bij om de band op maat te maken!