De Komono horloge collectie is volledig vernieuwd en dit verdient wel even uw aandacht. Het assortiment is namelijk fors uitgebreid met een aantal uiteenlopende modellen voor mannen en vrouwen die anders durven te zijn. De horloges zijn kleurrijk, maar ook trendy en stijlvol te noemen. Bekijkt u eens rustig alle Komono horloges, en wij weten zeker dat u net zo enthousiast raakt over deze horloges!

Komono herenhorloges voor de stijlvolle man

Binnen de Komono herenhorloge collectie zijn de Komono Winston horloges veruit het meest bekend. Dat is ook niet zo gek, want vanwege het gevarieerde aanbod heeft al menig herenhorloge van dit merk zijn weg naar een mannenpols gevonden. Wel willen wij u de tip geven ook eens verder te kijken binnen deze collectie. Kent u bijvoorbeeld de Komono Walther horloges al? Vooral model Walther Cognac springt er wat ons betreft uit. Een klassieke bruin leren band gecombineerd met een blauwe wijzerplaat maakt het dat dit een stijlvol horloge te noemen is. Wat helemaal leuk is aan dit model, zijn de twee contrasterende circels op de wijzerplaat, waarop onder andere de seconden worden aangegeven. Ook de Orson collectie met zijn unieke vorm van de horlogekast verdient wat ons betreft uw aandacht.

Kies een Komono dameshorloge als u er trendy bij wilt lopen

Bij trendy vrouwen is binnen de Komono dameshorloge collectie vooral de Estelle reeks bekend. Hier is recent een nieuwe reeks bijgekomen, de Komono Lexi horloges. Wij gaan er vanuit dat deze horloges minstens zo populair gaan worden. Daarnaast heeft Komono ook nog een wat luxere lijn op de markt gezet, waar bijvoorbeeld de Harlow collectie onder valt. Helemaal nieuw en trendy in het najaar van 2018 zijn de Komono Konrad horloges met hun vierkante horlogekast. Kortom, alle reden om snel te gaan kijken!

Een Komono horloge koopt u online bij Wereldhorloges

Komono horloges bestelt u direct online bij de officiële dealer Wereldhorloges.nl met volledige 2 jaar garantie. U kunt op uw gemak de collectie met een divers aanbod van Komono horloges bekijken en de modellen met elkaar vergelijken. Bestel eenvoudig uw favoriete model uit de collectie online en wij zorgen dat u snel het horloge om uw pols kunt dragen. Want als u op een werkdag voor 22:30 besteld, verzenden wij het dezelfde dag nog! Tevens kunt u profiteren van onze gratis inpakservice en gratis verzending. En wilt u het horloge liever eerst in het echt zien of even passen, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen!