Kerst staat weer voor de deur en Wereldhorloges ook! Bij Wereldhorloges hebben wij heel veel nieuwe herenhorloges binnen gekregen die elke kerstoutfit naar een hoger niveau tillen. U bent vast op zoek naar dat hé-hé-wat-een-uniek kerstkado voor hem? Handig: wij hebben al een paar gave ideeën voor een sprankelend kerstkado verzameld.

Hij wordt blij van dit herenhorloge

Creëer de ultieme kerstlook voor hem met een van de nieuwe Fromanteel horloges. Die lach gaat niet meer van zijn gezicht af bij het zien van dit kerstkado, wedden?! Deze nieuwe modellen hebben een glanzend en gaaf leren horlogebandje die helemaal in stijl is met de rest van het horloge. Neem bijvoorbeeld het model: Chrono White Black Strap. De witte wijzerplaat en lichtgrijze wijzers zijn een ‘match made in heaven’. Combineer dit met een ultra contrasterend zwart horlogebandje en uw kerstkado voor hem is een gegarandeerd succes. Do we need to say more?

Een herenhorloge als kerstkado

Een Gant herenhorloge als kerstkado zal het ook goed doen bij hem. Deze mooie horloges maken zijn outfit helemaal af! Check ook even de pagina met Skagen herenhorloges, want deze horloges hebben een stralend design en zijn kwalitatief uitstekend. Een echte aanrader dus!

Ontvang een gratis Fromanteel horlogebandje

Ontvang nu bij aankoop van een Fromanteel horloge een gratis Fromanteel horlogebandje! Ideaal voor als hij graag wisselt van kleur. Neemt u ook nog even een kijkje op onze kerstpagina vol met kerstkado tips voor hem en haar? Tot snel!

Profiteer nu van 5% korting op uw kerstkado

Ja, u leest het helemaal goed! U profiteert nu van 5% korting, door u vandaag nog aan te melden voor onze nieuwsbrief. Dat is niet alleen heel fijn voor uw portemonnee, maar het is vooral heel erg handig. Wij houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trend updates en acties. Welkom bij de Wereldhorloges familie <3.