De horloges dames van onze collectie bieden voor ieder wat wils. Zo hebben wij stralende en sprankelende modellen met echte Swarovski diamantjes. Ook hebben wij stoere, robuuste en grove uurwerken voor de stoere en sportieve vrouw. De eerste stappen naar uw droomhorloge zijn gezet. Check onze webshop en ontdek de hele collectie of lees verder voor onze top drie dameshorloges!

Bij de tijd met Calvin Klein

De Calvin Klein dameshorloges zijn prachtig, stralend en minimalistisch. U bent helemaal bij de tijd als u een Calvin Klein om uw pols draagt. De horloges dames zijn exclusieve mode accessoires die u veel meer bieden dan alleen mode en stijl. Zo zijn de Calvin Klein horloges uitgerust met quartz uurwerk en sommige zelfs met chronograaf.

Horloges dames voor glamour

Een Armani dames horloge is altijd een goede keuze. De collectie is vrij klein, maar deze horloges bieden u wel de nodige glamour! Voor een excentriek design kunt u een Kenneth Cole dameshorloge uitzoeken. Beide hebben een tijdloze stijl voor een stralend uiterlijk. Check alle droom horloges dames nu in onze webshop!

Bestel uw favoriete horloges dames nu in onze webshop

Onze juwelierswinkel in Kampen bestaat al sinds 1904, wow! Bij Wereldhorloges hebben wij oog voor detail. Wij gaan enkel en alleen voor de beste service. Zo heeft u 30 dagen bedenktijd om uw horloges dames (ongedragen en onbeschadigd) weer te retourneren. Ook leuk om te weten: bestellingen die geplaatst zijn voor half 9 ‘s avonds, worden diezelfde avond nog verzonden! :) Tot ziens op Wereldhorloges.nl.