Mat en modern, dat zijn de schitterende sieraden van Boccia bij Wereldhorloges. Het merk is afkomstig van onze buren in Duitsland en ontwikkelt naast sieraden ook horloges! In Boccia sieraden wordt gespeeld met verschillende kleuren titanium en met mat en glans. Dit maakt dat de sieraden zeer stijlvol ogen en perfect te dragen zijn bij diverse looks en outfits. Lees snel verder voor meer details!

Boccia ketting en ring van functioneel titanium

Een van de grootste voordelen is het materiaal titanium dat gebruikt wordt voor vrijwel elke Boccia ring en elk paar Boccia oorbellen. Titanium is namelijk een materiaal dat geen huid-irritatie opwekt en daarom zeer goed te dragen is bij de gevoelige huid. Bovendien is titanium een zeer sterk materiaal én is het licht van gewicht. Welke Boccia armband kiest u?

Basis item voor elke outfit: Boccia ring of hanger

Boccia sieraden zijn de perfecte basisstukken om uw collectie sieraden mee op te bouwen. Door te kiezen voor een grijze Boccia hanger zonder poespas voegt u dit basisstuk moeiteloos toe aan iedere outfit. Bovendien is een Boccia armband of een paar Boccia oorbellen perfect te dragen bij zowel een business outfit als een casual outfit.

Boccia armbanden online kopen bij Wereldhorloges

Bestelt u een Boccia ketting of ring in onze webshop? Meldt u zich dan voor aankoop aan voor onze nieuwsbrief, zodat u direct een kortingscode van 5% korting per mail ontvangt. Op deze manier kunt u met een leuke welkomstkorting uw favoriete sieraad goedkoper bestellen!