Ice Ola horloge in diverse kleuren

De Ice Ola horloges voor dames en kinderen zijn ongekend populair momenteel. Dit komt niet in de laatste plaats door de leuke kleuren waarin deze horloges uitgevoerd zijn. Paars, roze of blauw zijn zomaar kleuren die u kunt tegenkomen. Helemaal richting de zomer zijn dit erg leuke horloges, mede door de vrolijke kleurtjes. Deze horloges zijn ook in een kindermaat gemaakt, zodat uw zoon of dochter een leuk horloge heeft waarop het kan leren klokkijken.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gevarieerde collectie Ice-Watch horloges

De Ice-Watch horloge collectie wordt meerdere keren per jaar verder uitgebreid, en dat heeft er toe geleid dat wij een groot aanbod hebben. Heeft u bijvoorbeeld al de Ice Glam horloges ontdekt? Ook deze serie kenmerkt zich door het diverse kleurgebruik, en zowel de kast als de band zijn van siliconen gemaakt, wat ervoor zorgt dat het horloge prettig zit. Ook de Ice Lo horloges sluiten zich aan bij deze eigenschappen. Uniek verschil is wel dat de wijzerplaten er heel anders uitzien. Het lijkt net of er tientallen kleine steentjes in de wijzerplaat verwerkt zitten.

Ice Ola horloge populair bij dames

Een Ice Ola horloge wordt in de collectie van Wereldhorloges.nl aangeboden in verschillende modellen. Alle horloges van dit merk hebben een horlogebandje van siliconen en dat zorgt natuurlijk voor een perfect draagcomfort. Doordat de collectie zoveel leuke kleurtjes bevat, is het extra geliefd bij modieuze dames, die met een van deze horloges hun outfit echt afmaken. Ook bij kinderen slaan deze horloges direct aan. Ze zitten fijn om de pols, wat er voor zorgt dat klokkijken leuk wordt en leuk blijft. Zowel jongens als meisjes zullen zeker een geschikt model vinden!

Ice-Watch Ice Ola horloge online kopen

Een Ice Ola horloge koopt u natuurlijk direct online bij Wereldhorloges.nl, waar de ruime collectie u zoveel keuzemogelijkheden biedt dat u altijd het ideale exemplaar kunt vinden. Twijfelt u tussen kleuren van de horloges, dan kunt u uiteraard besluiten om meteen twee horloges te bestellen! Besteld u op werkdagen voor 23.59, dan wordt het Ice-Watch horloge dezelfde dag nog gratis verzonden. Als u heeft aangegeven hoe u gaat betalen en waar u het pakketje afgeleverd wilt hebben, kunt u desgewenst de gratis inpakoptie nog aanvinken. U krijgt het horloge dan vrolijk ingepakt thuis!

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.