Het Aviator horloge geïnspireerd door de luchtvaart

Een Aviator horloge, waar ken ik die ook alweer van....Iedereen die wel eens gevlogen heeft met KLM, en dat zijn er best veel, kan zich deze unieke Aviator horloges zich misschien wel herinneren. Het Aviator horloge wordt namelijk aangeboden tijdens vluchten van de KLM. Had u tijdens uw vliegreis niet genoeg geld op zak om een van deze mooie horloges aan te schaffen? Dan heeft u nu een unieke kans op Wereldhorloges.nl om dit alsnog te doen! Wij zijn officieel dealer van deze prachtige luchtvaart horloges, dus kijk snel verder of het horloge van uw keuze er ook tussen zit.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kwalitatief zeer goed Aviator horloge

In deze collectie zitten alleen herenhorloges. Dit echte mannenmerk is stoer en kwalitatief zeer goed. U hoeft zich geen zorgen te maken of u een goed horloge aanschaft, want wij kunnen u garanderen dat u dat absoluut doet met de aanschaf van een Aviator horloge! Dat het merk in beweging is, blijkt uit het feit dat er inmiddels ook een paar Aviator duikhorloges in de collectie zitten. Ook zijn er inmiddels Aviator smartwatches te verkrijgen. Wij hopen deze modellen ook snel te mogen begroeten in ons assortiment. Is uw horlogeband van uw reeds tijdens een vliegreis aangeschafte horloge aan vervanging toe, of wilt u uw horloge een nieuwe look geven? Wij hebben in onze collectie ook kwalitatieve lederen Aviator horlogebanden, zodat u uw oudere horloge er weer als nieuw uit kunt laten zien.

Compleet eigen stijl van het Aviator horloge

De gelijkenissen met de luchtvaart is snel gemaakt, want deze Aviator horloges hebben dus ook alles met de luchtvaart te maken. In de details van de wijzerplaten van de horloges van dit merk kunt u snel zien dat deze horloges door de luchtvaart zijn geïnspireerd, en worden dan ook echte pilotenhorloges genoemd. De stijl van de collectie is veelzijdig te noemen. Bijna alle horloges van dit merk hebben een compleet eigen stijl met als verbindend element natuurlijk de herkenbare stijl van Aviator. U kunt in deze collectie vooral horloges vinden met een stoere en sportieve uitstraling. Daarnaast worden er verschillende soorten uurwerken aangeboden. Wilt u bijvoorbeeld een Aviator horloge met chronograaf of wilt u alleen de datum en de tijd kunnen aflezen? Of misschien een horloges met zowel een analoge als digitale tijdsaanduiding. Dit is allemaal mogelijk in deze fraaie horlogecollectie.

Aviator horloge online kopen

Bestel nu snel een van de Aviator horloges online. U kunt bij ons betalen op diverse manieren zoals Paypal en Afterpay. Wilt u een van deze uurwerken cadeau geven? Wij hebben een gratis inpakservice! Wij pakken het feestelijk voor u in en sturen het pakketje, als u op werkdagen voor 22:30 uur hebt besteld, direct op! De verzending is kosteloos. Ook heeft u de mogelijkheid om de horloges te komen bekijken in onze winkel  in Delfzijl.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.