De Ice-Watch horloges zijn momenteel weer super populair, en dat komt momenteel natuurlijk ook omdat de zomer eraan komt. De collectie van dit merk wordt gekenmerkt door een diversiteit in kleuren en modellen, zodat elke denkbare kleur van het horlogebandje of wijzerplaat beschikbaar is. Bekijk direct de uitgebreide Ice-Watch horloge collectie.

De nieuwe Ice Sunset horloges

Zoals gebruikelijk heeft Ice-Watch zo richting de zomer weer diverse nieuwe collecties gelanceerd. Een daarvan is de Ice Sunset horloge collectie. Als u naar het ontwerp van deze klokjes kijkt, komt het u vast bekend voor. Dat kan kloppen, want ook bijvoorbeeld de Ice Duo en Ice Glam reeks zijn ontworpen met een horlogeband die onder de kast doorloopt, waardoor het erg fijn om uw pols aanvoelt. Wat er dan anders is? Dat ziet u ook direct als u deze Ice Sunset horloges bekijkt. Want al deze horloges zijn voorzien van een echt zomerse wijzerplaat, dat wil zeggen, elk horloge is voorzien van een unieke wijzerplaat met een vrolijk kleurtje, waar met een beetje fantasie een zonsondergang in te zien is.

Ice-Watch horloges voor vrouwen maar ook mannen

Dit populaire merk staat bekend om haar uitgebreide collectie Ice-Watch horloges voor dames. De hierboven genoemde reeksen, maar ook de Ice Lo en Ice Ola horloges zijn perfect voor de modebewuste vrouw. Wat echter minder bekend is, is dat er ook Ice-Watch horloges voor mannen zijn! De Ice Dune collectie heeft een flink aantal horloges in stoere kleuren met een chronograaf op de wijzerplaat. Ook de Ice Sixty Nine horloges zijn vanwege de unieke kleuren erg geliefd bij heren. Daarnaast heeft Ice-Watch natuurlijk ook een grote kinderhorloge collectie, waar uiteraard de vrolijke leuke kleurtjes weer kenmerkend zijn.

Een Ice-Watch horloge kopen bij Wereldhorloges

Bij Wereldhorloges.nl maken we het u graag gemakkelijk. Zo hebben wij een inpakservice, waarbij uw Ice-Watch horloge gratis wordt ingepakt. Het enige wat u hoeft te doen is tijdens het bestelproces aanvinken dat het horloge een cadeau betreft. Ook wordt het horloge geheel gratis verzonden, en kunt u het horloge indien gewenst naar bijvoorbeeld een PostNL afhaalpunt laten versturen. Wist u trouwens dat Wereldhorloges.nl ook accessoires als horlogekisten verkoopt? Zo kunt u uw horloge netjes opbergen. Wilt u een horloge liever eerst in het echt bekijken, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Kampen.