De nieuwe Hugo Boss horloge collectie is nú te bewonderen op onze website! Deze horloge collectie speciaal voor mannen die van klasse houden is dit najaar vernieuwd en er zijn weer enkele fantastische modellen bijgekomen! De horloges die voornamelijk als chique gezien worden, hebben inmiddels ook een sportief tintje gekregen, en daardoor populair bij steeds meer mannen. Bekijk de nieuwe Hugo Boss horloges nu en bestel direct!

Sportieve Hugo Boss horloges voor mannen

Zoals genoemd, bestaat de Hugo Boss herenhorloge collectie allang niet meer uit uitsluitend klassieke horloges. Ook sportieve horloges zijn inmiddels te vinden bij Hugo Boss, binnen bijvoorbeeld de Oxygen en Attitude reeks. Uit de Attitude reeks valt ons direct het HB1513606 horloge op. Dit horloge heeft een fraai bruin lederen band, een stalen kast en een blauwe wijzerplaat. Vooral de blauwe wijzerplaat geeft het horloge een sportief tintje, helemaal omdat hier een chronograaf op te zien is. Dit model is nu al populair, en zeker het overwegen waard als u bijvoorbeeld een cadeau voor uzelf zoekt (of juist voor uw partner).

Klassieke Hugo Boss herenhorloges

Natuurlijk kunnen mannen die op zoek zijn naar een klassiek herenhorloge nog steeds terecht bij Hugo Boss. Deze horloges worden vaak gekenmerkt door een rustige wijzerplaat zonder veel poespas, en bijvoorbeeld met Romeinse cijfers. De klassieke horloges zijn vooral te vinden binnen de William en Officer horloges, en zijn beschikbaar met zowel een leren als edelstalen band, zodat u zelf kunt kiezen wat u het prettigst om uw pols vind zitten. Het HB1513614 horloge is wat dat betreft een mooi voorbeeld. Het klassieke Hugo Boss herenhorloge waardoor het merk bekend is geworden. De stalen band en zwarte wijzerplaat stralen pure klasse uit.

Nieuw Hugo Boss horloge online kopen

Hugo Boss horloges heeft Wereldhorloges.nl als officiële dealer altijd op voorraad en dat biedt u de mogelijkheid om zo snel mogelijk een stijlvol horloge om uw pols te dragen. Bestel dan ook meteen uw favoriete model uit het assortiment herenhorloges en wij zorgen voor gratis verzending naar uw adres in Nederland of België. Doet u dit op werkdagen voor 22:30, dan wordt het horloge dezelfde dag nog verzonden. En geeft u tijdens het bestellen aan dat het horloge een kado is, dan pakken wij het gratis feestelijk voor u in. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen, om uw favoriete horloge te komen bekijken en passen.