Het is donderdag 25 februari en uw hart maakt een sprongetje: Wereldhorloges heeft de nieuwe collectie Seiko horloges toegevoegd!. Een Seiko horloge staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, zonder af te doen aan de stijl van het horloge. Kwaliteit hoeft trouwens niet duur te zijn, want u shopt al een Seiko horloge vanaf €150! Benieuwd naar de details? Lees meer of ga direct naar onze collectie Seiko horloges.

Seiko dameshorloge met trendy details

Het merk Seiko volgt de trends perfect in zijn nieuwe collectie Seiko horloges. Een nieuw Seiko dameshorloge shopt u nu namelijk met een prachtig parelmoerkleurige wijzerplaat, dé trend van nu! Ook heeft Seiko veel bicolor horloges aan zijn collectie toegevoegd, met combinaties als grijs & rosé en grijs & goud. Een Seiko dameshorloge is daarnaast verkrijgbaar in één kleur, voor een neutraal en basic effect. Kies uw stijl en shop Seiko horloges!

Seiko herenhorloge met stijl en functie

Een Seiko herenhorloge is nog niet gemakkelijk te kiezen. U heeft namelijk keuze uit verschillende Seiko horloges, met de meest prachtige functies. Kies bijvoorbeeld voor een Seiko Kinetic horloge, dat energie haalt uit uw bewegingen. Ook kunt u een Seiko herenhorloge kiezen met dag- en datumaanduiding. Naast de functies is de stijl van de Seiko horloges eigenlijk net zo belangrijk. Voor elke stijl vindt u een Seiko herenhorloge, zodat u bij Wereldhorloges altijd slaagt.

Uw Seiko horloge als nieuw!

Heeft u een tijdje geleden een horloge gekocht waarbij iets mis is met het uurwerk, de wijzerplaat of de wijzers? Bekijk dan onze pagina Garantie & Reparatie eens. Bij Wereldhorloges krijgt u namelijk 24 maanden fabrieksgarantie op de hiervoor genoemde onderdelen. Daarnaast hebben wij een groot assortiment horlogebandjes van merken als Fromanteel, Casio en ons huismerk, waardoor uw horloge weer als nieuw zal zijn!