Op Wereldhorloges.nl hebben wij de geweldige collectie Skagen horloges voor u online staan. Het merk heeft een prachtige collectie horloges met Deens ontwerp ontworpen. Wist u dat het eigenlijk niet de bedoeling was dat de Skagen horloges op de reguliere markt zouden worden aangeboden? De collectie was namelijk puur als relatiegeschenk ontworpen voor het lifestylemerk Skagen. Maar de Skagen horloges vielen zo goed in de smaak dat ze hebben besloten om de collectie op de markt te brengen. Dat dat geen verkeerde beslissing was blijkt uit het grote succes van de Skagen horloges!

Skagen horloges vol Deense invloeden

Het merk, wat al in 1989 is opgericht, staat bekend om het prachtige Deense design wat in al hun producten wordt toegepast. Natuurlijk zijn de Skagen horloges hier geen uitzondering in. De eenvoud van de horloges ziet u gelijk als u de collectie bekijkt. Een andere aspect wat gelijk opvalt is dat de Skagen horloges zeer plat zijn. De meeste Skagen horloges hebben een kast die 7mm hoog is! Dit draagt bij aan het draagplezier van deze horloges. Ze sluiten namelijk zeer goed aan om uw pols.

Kwalitatieve collectie

Waar het merk nog meer bekend om staat is de uitstekende kwaliteit die ze leveren. In de collectie Skagen horloges is dit natuurlijk niet anders. U kunt lang van deze sterke horloges genieten zonder problemen! De collectie, zoals u die hier kunt bekijken, straalt rust en eenvoud uit. Dit was ook precies de opzet van het merk. Ze laten zich inspireren door de esthetiek van het Deense landschap.

Blij met Skagen!

Wij zijn zeer blij met de collectie Skagen horloges en hopen dat u dat ook vindt. Neem gerust een kijkje in de collectie en kies uw favoriete model. Wist u dat als u op werkdagen voor 20:30 uur uw bestelling compleet afrond, deze dan nog dezelfde dag de deur uitgaat? U kunt dus heel snel van één van deze prachtige modellen genieten!