Alleen een merk met veel ervaring is in staat om een prachtige, sportieve horlogelijn te creëeren. Seiko is een van die horlogemerken die innovativiteit, trendy en functionaliteit kan verwerken in een horloge. De Seiko Sportura horloges zijn functioneel en ze hebben een trendy uitstraling. Lees snel verder voor meer informatie.

Sportief met geweldige technologie

Het Japanse horlogemerk bestaat inmiddels alweer 50 jaar en ze hebben niet stil gezeten. De Seiko Sportura horloges hebben verschillende uurwerken, waaronder Quartz. Seiko was de eerste die erin slaagde om deze technologie toe te passen op een horloge. Het was tijd om het ‘schatten’ van de juiste tijd achter ons te laten. Er zijn ook Seiko Sportura horloges met het Kinetic uurwerk. Deze technologie weet de armbewegingen van de drager om te zetten in bruikbare energie, die wordt opgeslagen in de batterij.

Seiko Sportura horloges voor vrouwen

Dit sportieve klokje is niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen. Deze Seiko Sportura horloges zien er net zo stijlvol uit als andere damesmodellen. De horloges hebben een tweekleurige horlogeband of een siliconenband voor extra comfort. De prachtige lichte tinten zorgen voor een elegantie uitstraling. Ga bijvoorbeeld voor Seiko Sportura dameshorloge met een wijzerplaat in de kleur parelmoer.

Koop een Seiko Sportura horloge online

Deze sportieve dames- en herenmodellen zijn heel makkelijk online te bestellen in onze webshop. Blijf daarnaast op de hoogte van alle laatste nieuwtjes, acties en ontvang kortingscodes door u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Ga naar www.wereldhorloges.nl en schrijf u in bij het kopje ‘nieuwsbrief’ onderaan de website.