Ga jij beginnen met een nieuwe opleiding en ben je nog op zoek naar een mooie schooltas? Of heb jij zo lang doorgelopen met je huidige rugtas dat je wel toe bent aan een nieuwe? Lees dan eens verder om verschillende topmerken schooltassen te bekijken.

Herschel

De toppers van nu zijn toch wel de rugtassen van Herschel Supply. De tassen zijn topdesign en in veel gevallen voorzien van mooie (kunst)lederen riempjes. De leuke prints in combinatie met deze riempjes zorgen voor een unieke moderne look. Bovendien is het merk op dit moment mateloos populair op scholen. Wacht niet langer en kies voor een Herschel tas om te shinen op jouw opleiding!

Vaude

Vind jij de look van Herschel niks voor jou? Bekijk dan eens de Vaude rugtassen. Tassen van Vaude hebben een wat meer sportievere uitstraling en zijn, naast dat ze geschikt zijn als schooltas, ook prima geschikt als tas voor (outdoor) sporten. Vaude komt uit Duitsland en heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Haar tassen winnen nog steeds enorm aan populariteit.

Eastpak

Wat ook wel erg cool is, is de nieuwe collectie Eastpak tassen. Eastpak brengt een groot assortiment tassen op de markt waarbij er veel afwisseling plaatsvindt tussen prints en design. Deze rugtassen zijn daarom een must en nog steeds razend populair onder jongeren. Eastpak tassen worden door jongeren ook vaak als laptoptas gebruikt en zijn daarom ook erg handig.

Dakine

Naast Vaude hebben ook tassen van Dakine een sportief uiterlijk en zijn deze tassen, naast dat ze geschikt zijn als schooltas, onder andere ook als reis- of sporttas te gebruiken. Dakine tassen zijn van hoge kwaliteit en zijn daarbij ook nog eens waterdicht. Dakine is uitgegroeid tot een “casual brand’’ met een uitgebreid assortiment waardoor er altijd wel een tas tussen zit die jij leuk vindt goed bij jou past.

We hopen dat je met behulp van dit artikel wat makkelijker een keuze kunt maken voor een leuke schooltas. Wil jij de tassen van de verschillende merken bekijken? Neem dan eens een kijkje op de website www.favoritebags.nl. Succes!