Bent u stiekem al aan het rondkijken voor een mooi cadeau voor uw partner tijdens de feestdagen? Wij wel, want voor je het weet is het alweer november. Dan zijn Sinterklaas en kerst helemaal niet meer zo ver weg. Kenneth Cole heeft enkele schitterende nieuwe Kenneth Cole horloges uitgebracht, die u vanaf nu kunt kopen bij Wereldhorloges.nl. Wij laten vandaag onze favorieten aan u zien, die u misschien onder de kerstboom kunt leggen.

Kenneth Cole KC8086 herenhorloge

Dit stoere herenhorloge van Kenneth Cole heeft alles wat u wilt: een chronograaf, datumweergave, een opvallende lederen band en mooie neutrale kleuren. Het zwart en zilver is goed te combineren met elke outfit. Het meerst opvallende van dit horloge is de de horlogekast. De schroefjes doen u vast denken aan de Royal Oak horloges van Audemars Piguet. Gelukkig hebben we goed nieuws voor u: de Kenneth Cole KC8086 is een stuk beter betaalbaar.

Kenneth Cole KC8087 herenhorloge

Net als de KC8086 heeft de KC8087 opnieuw een opvallende horlogekast. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en is aan de voorkant rosé verguld. Ook dit horloge heeft weer schroefjes in de rand. De rosé kleur combineert schitterend bij de rood-bruine horlogeband van leder. Ook de zwarte wijzerplaat zorgt ervoor dat de rosé wijzers mooi afsteken. Het Kenneth Cole horloge KC8087 kost bij Wereldhorloges.nl 210 euro.

Kenneth Cole KC8089 herenhorloge

Het laatste horloge dat we vandaag laten zien,de KC8089 is opnieuw een herenhorloge. Een heel uniek horloge kunnen we wel zeggen. Dit horloge heeft een open wijzerplaat, waardoor u rechtstreeks op alle metertjes in het horloge kijkt. Dit zorgt ervoor dat het horloge een stoere, mechanische look heeft. Door de lederen horlogeband krijgt het horloge daarnaast een nog modernere uitstraling.